Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hofjee

czy to jest normalne???????????????????

Polecane posty

Gość hofjee

czy to jest normalne, gdy facet nie widząc mnie 4 miesiące, po dwóch nocach przestaje się do mnie dobierać, a zamiast tego, masturbuje się???

Gość hofjee
;((((((((((((((((((((

Gość hofjee
mnie to dotknęło do zywego, ryczałam całą noc... czyli wychodzi, że jestem do niczego?

Gość inna panienka
pewnie przez te ostatnie cztery miesiace z inna panienka sie zabawial.

Gość hofjee
pytałam, on sie bezczelnie wypiera, ale ja widze, ze cos jest nie tak.. nie czuję się pożądana... ;( on nie wspomina, ja nie bede na siłe drążyć tematu, bo to dla mnie niezręczne

Gość stylowa
to wcale nie musi świadczyć o tym,że go nie pociągasz,po prostu tak sie uzaleznił i nauczył masturbacji,że tego potrzebuje.Ten rodzaj seksu jest inny i tez go fascynuje,może nawet sie uzależnił

Gość stylowa
troszkę się poplatałam poczytaj troszkę na internecie opinii psychologów w tym temacie i na pewno przestaniesz sie obawiać,że stało sie to dlatego ,że go nie pociagasz myślę też ,że rozmowa na ten temat też by go krepowała,bo pewnie cięzko by mu było Tobie powiedzieć,że lubi swoją masturbację

Gość hofjee
najgorsze jest to, że on się chyba wcale nie czuje winny, że mnie tym zranil, tylko jakies parę buziaczków i już patrzy na moją minę, czy wszystko jest w porządku, czy się nie gniewam... a z tym, ze go pociąga masturbacja, to chyba jasne, ze ja to rozumiem, ze nie bede go zaspokajać 20 razy dziennie, wiec wtedy może sobie samo zrobić dobrze, ale nie zamiast bliskości ze mną... czuję sie jak trędowata

hofjee chyba za bardzo to bierzesz to siebie, facet przez 4 miesiace robil to sam, przyzwyczail sie, a to ze ty czujesz przez to przykrosc...to on nawet nie zdaje sobie z tego sprawy. Jak to napisała Kant dupy powinnas porozmawiac i drązyc temat. Ale rób to z taktem, facet zawsze na poczatku nie chce o takich sprawch rozmawiac...ale jak zauwazy ze to dla ciebie ważne....porozmawia.

Gość stylowa
Twoje pytanie brzmi czy to jest normalne,a ja sądzę ,że tak! to nie jest zamiast bliskości z Tobą polubił to na tyle,że potrzebuje tego też,ale nie zamiast Ciebie nam jest ciężko zrozumieć męzczyzn niestety spróbuj z nim porozmawiać,powiedzieć co czujesz

Gość hofjee
jeśli nie kocha się ze mną, za to się masturbuje, to chyba to jednak jest zamiast

Gość stylowa
nie tłumacz sobie tego w ten sposób,bo całkiem niepotrzebnie się zadręczasz,jeśli nie chcesz lub nie potrafisz z nim na ten temat porozmawiać ,to tak jak pisałam wczesniej poszukaj odpowiedzi np. w internecie.

Gość lulalala
hofjee ty chyba jeszcze mało o mężczyznach wiesz.

Gość hofjee
mało wiem, bom młoda ale mam intuicję i ona mi od dłuższego czasu mówi, że jego pożądanie osłabło, jesli nie wygasło

Gość może złapał
syfilisa i nie chce cię zarazić