Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vikhtor

Czy ja jestem przewrażliwiony?

Polecane posty

Gość vikhtor

Wyobraźcie sobie taką sytuację - zaczynam pieścić moją dziewczynę, rozbieram ją, całuję. W tle włączony jest tv, stacja muzyczna. W pewnym momencie widzę jak moja dziewczyna zamiast koncentrować się na mnie, na tym co robimy, ona zerka w telewizor. Początkowo to olewam, całuję ją dalej, niby wszystko ok, ale ona znowu zerka. Po trzecim razie nie wytrzymałem, wstałem i powiedziałem jej, że jeśli chce oglądać, to ja idę do drugiego pokoju poczytać gazetę. Wyszedłem, przyszła do mnie. Przeprasza mnie, chce się ponownie kochać. Jednak byłem już na tyle zły, że powiedziałem, żeby poszła spać, a ja jeszcze sobie sport obejrzę. Wkurzyła się, powiedziała że jestem przewrażliwiony i poszła spać. To było wczoraj wieczorem, dzisiaj tego tematu nie ruszaliśmy, było normalnie, myślałem że problemu nie ma. Ale przyszedł wieczór, próbowałem się do niej 'dobierać' i tym razem ona mówi że nie ma ochoty, że idzie spać. Ewidentnie chciała mi zrobić na złość. I teraz pytanie, czy ja faktycznie jestem przewrażliwiony czy mam rację? Bo z tym zerkaniem przez nią w tv to już było parę razy. Zawsze mnie takie coś strasznie wkurza, czuję się wtedy jak jakiś frajer.

Gość kobietapewnegomezczyzny
hehe dlatego moj mezczyzna odwraca mnie zawsze tak ze tv nie widzę;) cos w tym jest,bo moj ex tez sie na to wkurzał:) poprostu mezczzyna odczuwa wtedy dyskomfort wynikajacy z mysli ze to co robi jest DLA PARTNERKI NA TYLE OBOJETNE ZE MOZE W TRAKCIE TV POOGLADAC ZE TO JEJ NIE RUSZA. masz racje,mogles byc zly. przeciez w seksie wazna jest wlozenie calej koncentracji i uwagi w partnera :) potrafie sobie to wyobrazic- pieszcze oralnie mojego mezczyzne a on kontem oka oglada film..jejkuuuu szok:)

Gość jestes przewrazliwiony
Wiele osob reaguje zywiej na obraz poruszajacy sie / w tym telewizja/ Tak jestesmy zaprogramowani.Sa nawet tacy , ktorzy nie sa sie w stanie skupic na niczym jesli jednoczesnie w ich otoczeniu cos sie porusza lub gra muzyka. Czy akurat to bylo przyczyna , ze Twoja dziewczyna patrzyla w telewizor - tego nie wiem, ale taka mozliwosc istnieje. Mozliwe tez , ze jest na tyle z natury zaabsorbowana telewizja , ze w czasie nadawania programu automatycznie skupia sie przede wszystkim na nim. Zapytaj ja o to. Ale mozliwe tez , ze Cie olewala. Nastepnym razem dopilnuj aby telewizor byl zgaszony i sprawdz czy wtedy wszystko bedzie lepiej wygladalo. I oczywiscie powiedz jej , ze Cie takie zachowanie bardzo drazni. Powinno byc lepiej.