Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka.74

Jaka waga prawidlowa z trojaczkami???

Polecane posty

Czesc dziewczyny, Jestem w ciazy z trojaczkami (20 tydzien) i mam pytanie czy ktoras wie ile powinno sie przybrac na wadze, wlasnie w takiej ciazy? Oto moje dzisiwjsze gabaryty :) Przed ciaza- 160cm wzrostu i 50 kg wagi Dzis 20 tyg. czyli 5 miesiecy ciazy wzrost bez zmian- waga 64 kg czy to za malo? za duzo? Poza tym czuje sie dobrze i dodam a wlasciwie pochwale sie ze mam dwoch chlopcow- jednjajowych i dziewczynke. No i dodam ze mam jeszcze synka ktory ma 2 i pol latka.

Gratulacje . Nie często się taka ciąża zdarza. Zycze powodzenia i szczęśliwego rozwiązania. Pozdrawiam

Gość roza78
moim zdaniem 14 kg to badzo duzo nawet przy trojaczkach . Ale nie przejmuj sie po ciazy zrzucisz :)

wolalabym odpowiedz od kobiet, ktore wiedza na temat przeybierania na wadze z trojaczkami, nie chcialabym utyc tylko przybrac ile czeba, ale takze nie chce byc chudsza niz powinnam.

Gość dziwaczne i ....
to indywidualna sprawa -jedna tyje 18kg w blizniaczej inna tyje 30-40kg w ciazy pojedynczej.

Gość są tacy którzy nie balują
Spokojnie :) Ja w końcówce 26 tc tuż przed porodem byłam na plusie 17 kg z bliźniakami. Także biorąc pod uwagę powyższe idziesz z wagą normalnie, jak na tak szczuplutką osóbkę przed ciążą - ja też do takowych należę i żadnych zastrzeżeń do przybierania na wadze nie miałam nigdy. Życzę Ci rozwiązania jak najbardziej bliskiego określonego terminu porodu!