Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsgdhyt

WYSOKIE CISNIENIE - jaki lekarz ?

Polecane posty

Gość dsgdhyt

Do jakiego lekarza powinna udac sie osoba ktora ma wysokie cisnienie ? Moj ojciec od kilku dni mierzy cisnienie i raz ma ok, raz wysokie, rekami i nogami zapiera sie przed wizyta u lekarza, tak mnie wkurzyl, ze sama go umowie i wyrzuce sila z domu. Ma 49 lat i wydaje mu sie ze wciaz jest mlodzieniaszek i nic mu nie ma prawa dolegac ! Umowie go na 4 stycznia tylko jaki to powinien byc lekarz - internista czy jaki ?

Gość internista albo moze od razu
kardiolog ?

Gość dsgdhyt
Kilka m-cy temu mial badania okresowe z pracy, wszystko wyszlo w sumie ok, mial nawet robione EKG, ktore tez bylo w porzadku. No, ale nie powinno byc tak ze raz ma cisnienie 130/80 , a raz 170/90 czy nawet wyzsze bo nawet nie chce sie przyznac ile mu tam wychodzi :o

Gość Agata

Ja chodzę do kardiologa w klinice Prima Med w Krakowie przy ul. Cieszyńska 16  . i bardzo sobie ich chwalę. Maja tam bardzo dobrego specjalistę, duzo mi pomógł. Wcześniej chodziłam do innego lekarza i nawet nie zlecił połowę istotnych badan. Tutaj miałam kompleksową obsługę.

Gość kakusinska

Odwiedź kardiologa dla świętego spokoju. Sama korzystam z usług prywatnej przychodni  www.vitalonga-nzoz.pl ze względu na krótszy czas oczekiwania i większe zaangażowanie lekarza.