Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherines

Nie czuje

Polecane posty

Gość Ja powiem tak
Ja tez siedzie w domu na dupie i hooj, powiem waz ze i tak nie chce mi sie nigdzie isc

Gość Kant zostań moja zona
Będziesz mogła mię bić :P ;)

hej Kanciku:* ja też nie czuję, latam po domu w dresach i myślę czy już się zacząć zbierać czy nie...

Ja sie o 15 zaczne zbierac-myślę,że zdąże:D jeszcze mi się ramiączko od sukienki postrzępiło :O :P

Gość mnie się nie chciało wczoraj
ale dziś się zebrałam do kupy bo idziemy na imprezę no więc musiałam się odchamić: golenie, peeling, samoopalacz, manikiur, pedikiur i wizyta u fryzjera z tą wizytą u fryza to śmiech bo zawsze wychodząc od fryzjera stwierdzam że wyglądam gorzej niż zazwyczaj dziś kobitka mi tak dziwnie uczesała włosy że uszy odstają mi jak u Shreka....to się mężuś zdziwi ;-)

nie wiem co mnie naszło, wpadłam na genialny pomysł że wyprostuję włosy i to by było jeszcze ok, ale fryzjerka wymyśliła że zrobi jakieś upięcie...no i to już była porażka gdy zaczeła mnie tapirować poczułam że to zły pomysł ale jakoś głupio mi było powiedzieć że mi się to nie podoba przydałby mi się kurs asertywności

Gość ile masz lat/////////////
Katherines

też się czuję stara baba, miałam się odchudzać i dupa miesiac przed sylwkiem zaplanaowałam dietę i ćwiczenia i w sumie po dwóch tygodniach zrezygnowałam ważę więcej niż w momencie gdy zaczełam tę dietę... kiedyś to była mega mobilizacja przed takimi imprezami: zdrowo się odzywiałam, piłam ziółka, walczyłam z cellulitem, chodziłam na solarkę itp a teraz dupa....i wyglądam jak Shrek

ślubny padnie jak zobaczy tę fryzurę, nawet wiem co powie: "i za to zapłaciłaś 70 zł" ?! ;-)

Katherines => kiedy ja byłam taka młoda...ale powiem Ci, ze też się czułam staro a teraz to już w ogóle...:o

Gość Katherines masz słaba
gęstość skory

Katherinas ale z Ciebie laska, umiesz sie ubrać, uczesać, umalować jestem dwa razy starsza od Ciebie i do dziś nie nauczyłam się malować i czesać

dziękuje:) Miła jesteś:) Napewno umiesz,tak Ci sie tylko wydaje-nie można bać się eksperymentować:)

no rzecz w tym że ja nie lubię zmian i wydaje mi się że we wszystkim wyglądam kiepsko a jak zaryzykuję to kończy się jak z dzisiejszym fryzjerem :-( kiedyś byłam u wizyażystki, jak skończyła mnie malować to mój facet jak mnie zobaczył miał dziwną minę i stwierdził że może lepiej bym się nie malowała hi hi

Faceci się nie znają :D Moje pierwsze eksperymenty z makijażem też często kończyły się porażką:) Nie można dążyc za wszelką cenę za modą tylko ubierac sie i malowac w taki sposób jaki pasuje do nas:) http://www.voila.pl/330/it6s6/?1 to ja kiedyś :D