Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nuska***

Orange BMW

Polecane posty

PROMOCJA ORANGE NOWA promocja orange wyglada to mniej więcej tak: Na szczęście wysłałam tylko dwa a ia tak dalej dochodza sms o wysłanie kolejnego. 1. dokumenty przekazania BMW gotowe.apelujemy do własciciela numeru xxx xxx xxxo wysłanie smsa BMW na 7400 (4.88)Twój sms jest decydujący. wysyłam jednego 2. witamy w loterii BMW od Orange.Masz juz 10 losów w losowaniu BMW.Wyslij sms i treści BMW pod numer 7400 aby zwiekszyc swoje szanse. 3. Prosimy właściciela numeru xxx xxx xxx o wysłanie swojego imienia na 7400 (4.88) Imie to może się znaleźć na liście zwycięzców. 4. Składamy ci serdeczne gratulacje!Zostałeś wybrany, aby odebrać największe szanse na BMW.wyslij szybko BMW na 7400 (4,88) 5 Przeczytaj. czekamy na sms o tresci BMW od Ciebie.Wiesz dlaczego?Bo ty możesz wygrać ten samochód.Masz 20 min. 7400 (4.88) 6. Ponownie prosimy o wysłanie BMW na 7400 bo właściciel numery jest uznawany za jednego z potencjalnych zwycięzców auta wartego ponad 1000.000 7.Oficjalne zawiadomienie.niniejszym informujemy ze wygrali państwo szanse na BMW.Aby odebrać trzeba wysłać sms na 7400 Wysyłam drugiego. 8.Zawiadomienie.chcielibyśmy wręczyć ci dziś samochód.Pomóż nam i wyślij jednego smsa na numer 7400. 9.apelujemy do właściciela numeru xxx xxx xxx o wysłanie BMW na 7400 Czeka wspaniała wiadomość. 10. Prosimy wyslij tylko 1 sms o treści BMW na 7400 .Odczytasz oficjalna wiadomosc. Wysłałam tylko dwa bo naprawdę dziwna ta loteria naciąganie naiwnych. Pewno jak bym wysłała więcej to więcej sms tego typu bym miała. Mówie dość. Wygrał ktos z Was?????

nie jedyny konkurs to „Muzyczne Show” mozna sprawdzin na ich stronie orange pl Zachowaj szczególną ostrożność przed wzięciem udziału w konkursie w sytuacji, gdy: * brak jest informacji o tym, gdzie dostępne są szczegóły i regulamin konkursu lub nie są one dostępne we wskazanym miejscu * nagrodą jest luksusowy samochód, atrakcyjny aparat telefoniczny lub inne wartościowe przedmioty * warunkiem wzięcia udziału jest wysłanie odpowiedzi w formie SMS-a o podwyższonej opłacie (np. na cztero- lub pięciocyfrowy numer rozpoczynający się od cyfr 7 lub 9) * odpowiedź wysłana SMS-em ma zawierać niezrozumiały ciąg znaków lub kod cyfrowo-literowy * SMS został wysłany z ogólnodostępnej bramki internetowej (np. z numerów rozpoczynających się od cyfr 102 i 105) lub ze zwykłego, dziewięciocyfrowego numeru telefonii komórkowej. Jednocześnie informujemy, że PTK Centertel sp. z o.o., operator Orange, podejmuje odpowiednie działania, aby zabezpieczyć swoich Klientów przed próbami oszustw i