Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerge

Światełka, szumy czyli szukam zabawki dla niemowlaczka

Polecane posty

Gość gerge

Tak jak wiele dzieci, moje dwumiesiączne dziecko uwielbia obsewować światła (włączony telewizor, choinkę, żyrandol) oraz słuchać szumów jakichś urządzeń. Czy macie pomysł na wykorzystanie tego w zabawie. Jakie gotowe, kupione zabawki możecie polecić? Co innego może w roli zabawki się sprawdzić? Proszę o rady!

Gość ja żabka on kocur
są projektory do zawieszenia w łóżeczku i na suficie wyświetlają światła.

Gość mama kaludii
e ten projektor to u nas sie w ogóle nie sprawdził ... a teraz mała w niego kopie dopuki nie spadnie hitem jest taka zabawka http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3477568/Trail/searchtext%3EFISHER+PRICE.htm czasem jest na allegro maął nauczyła sie z nim zasypiac ... jak wyłączylismy muzyczke to poduszeczka świeciła i mowiła do niego dopuki nie usneła a teraz tylko go włącze a ona juz spi .....

Gość gerge
Dzięki, dziewczyny! Szukam właśnie czegoś takiego w necie... A tymczasem Sylwester za nami, może więc ktoś jeszcze znajdzie czas i mi odpowie. Proszę! :D

Gość jest taka karuzela fisher pric
5 melodyjek, w tym jedna hipnotyzująco szumiąca, projektor, lampka i rozkoszne pieski. Moje dziecko lubi do tej pory, a ma 14 m-cy.

Gość andziaaaaaaaaaaaa
aaa, zabawka reaguje na płacz i na głos - włącza się wtedy :) Czasami rano moja córcia normalnie zaczepia ją - nos przytyka do tej lampeczki i krzyczy ;) żeby do niej gadała :) To jedna z bardziej trafionych zabawek :)