Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia199221

czy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Misia199221

mam pytanie nie kochaliśmy sie z chłopakiem,ale kiedy dotykałam jego penisa wyciekło z niego mała ilość wydzieliny. Boję się że mogła być to sperma. dotknęłam tą ręką wkładki (miałam wtedy okres) czy jest to możliwe zebym była w ciąży?? proszę o szybką odpowiedz

Gość to tylko powietrze

tak jest duże prawdopodobiestwo że jesteś w ciąży , zrób szybko test !!!!

Gość wrózkaIZAuRA
Tak, widze to wyraznie w mojej szklanej kuli :classic_cool: ave!

prosze was o pomoc, w tym miesiacu okres powinnam dostac dwa dni temu a zamiast tego mam plamienia brazowe. czy to moze byc ciaza? dodam z enie mialam w tym mies. mozliwej sytuacji zajscia, owszem kochalam sie w 21 dniu cyklu, ale potem i tak zalozylismy gumke. objawy mam zawsze takie same,tylko teraz pozniej mnie zaczely bolec piersi. temperatura moja to 36,5 -36,8 w zaleznosci od pory dnia. martwie sie bo do wrzesnia okres mialam regularnie,od wrzesnia przesunal mi sie o trzy dni. w listopadzie zrobilma test- nic nie bylo, potem pod koniec dostalam okres. moz emi ktos pomoc, blagamm!!

Gość nie ma takiej możliwości......

Gość zmartwiona kobieto
NIE jestes w ciazy. luzik.

Gość Misia199221
ta odp. że "nie jesteś w ciąży "to do której??

to skad moga byc te plamienia? na polowke bolalo mnie nie w 14 jak zwykle ale w 17 dniu cyklu..czy mozliwe zxe dostane go w takim razie np. 34 dnia? u mnie zawsze wszystko bardzo widac, jesli chodzi o objawy miesiaczkowe. od 14 roku zycia w dodatku wylaza mi bolace "pryszcze" na plecach i twarzy, zawsze po tym tez rozpoznaje ze okres sie zbliza... a teraz te plamienia..

kurczę, napisałam to zanim doczytałam o kochaniu się w 21 dniu cyklu. W poprzednim przypadku możliwości nie było, a teraz wyskoczyłaś z tym 21 dniem i na dwoje babka wróżyła, bo nie wiem jak długie masz cykle i mogłaś wtedy jajeczkować. Nie rozumiem też jak można najpierw kochać się bez gumki a potem zakładać. Bez sensu i bardzo nieodpowiedzialnie. Albo się zabezpieczasz albo nie...

widzisz, mozna.. takzwane pieszczoty, a potem minuta "w srodku" bez... wiem ze to nieodpowiedzialne, z drugiej strony troche emocje wziely gore.

Gość Misia199221
dzięki zmartwiona za odpowiedz :* ale na pewno?? nic sie do mnie nie dostało??

Gość zmartwiona kobieto
Misia Ty to nie wiem jak nawet na to wpasc moglas ze mozesz byc w ciazy. Spokojnie. Od takich sytuacji w ciąze sie nie zachodzi bo bysmy mieli przeludnienie na swiecie niewyobrazalne ;) obie nie macie sie czym martwic.

no ludzie - dwie osoby z tym samym pytaniem??? Misia - ciąża wykluczona. Zmartwiona - na dwoje babka wróżyła

Gość Misia199221
bo kurcze przyszło mi do głowy ze plemnik z wkładki mógłby sie dostać do środka...

Gość zmartwiona kobieto
Misia a powiedz jakim cudem? prosze bez przesady...naprawde w ciaze tak latwo sie nie zachodzi :) spokojnie kobiety :)

Misia, czy na biologii spałaś? Okres miałaś przecież!!!! Więc wtedy wszystko wylatuje a nie wlatuje :)

Gość Misia199221
no mam nadzieje dziewczyny:) aż mi lżej na duszy:)

Gość zmartwiona kobieto
zmartwiona skoro tylko minuta bez wytrysku to uspokoj sie. Pewnie jakies zmiany hormonalne masz i tyle. Przed okresem mozliwe jest plamienie

Gość Misia199221
ale podczas okresu ma sie tez dni płodne:)

Zmartwiona - nieważne czy minutę czy 5... Jeśli twój facet należy do gości, którym się ten ejakulat wydziela a większości tak - to nawet sekundy by wystarczyły w sprzyjających warunkach. Czyli gdyby ta owulacja dotrwała do 21 dnia

Gość zmartwiona kobieto
Misia ale plemniki nie mają nóg :) wez zajmij sie przygotowaniami do Sylwestra mowie Ci :) NIE JESTES W CIAZY :)

bez wytrysku , my kochamy sie zawsze z godzine w gumce ... to byla chwila i jedyny moment od dluzszego czasu ktory mnie zastanawia. tylko wlansie te plamienia i spozniajacy sie okres;/