Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onka23

Ojciec mnie zdołował

Polecane posty

Gość onka23

Właśnie się szykowałam na sylwestra, mam iść na domówkę na której będzie facet, na którym mi zależy. Już byłam prawie gotowa, a ojciec powiedział mi "co to za łachy masz na sobie. Weź to zdejmij bo wyglądasz gorzej niż wiejska baba na targowisku". Zdołował mnie :o Nie mam się w co ubrać, tą sukienkę szykowałam specjalnie na sylwka.

Gość mała basia z łobza
czemu zdołował? może właśnie "życie" ocalił?

Gość organizejszyn
onka jak możesz wklej tu szybciutko fotkę, powiemy jak to wygląda młodym okiem ;)

Gość 9808
co jak co ale faceci mają lepsze oko do ciuchów,

Gość Marian dyszy i wytrzeszcza
oczy w wyniku konwulsji jakich doznaje w wyniku silnie prężnicujących się poczfarek pod jego napletkiem które zostały tam wprowadzone w wyniku zgniecenia muchy, która wysrała jaja pod jego napletek z których wylęgły się larwy przekształcając się następnie w poczfarki które zaczęły się intensywnie prężnicować i giąć !

Gość z tym okiem to sie nie zgodze
mam cala szafe ciuchów...rozne na rozne okazje...i zawsze (niewazne czy to wyjsce do kina, na romantyczna kolacje czy na jakas okazje typu komunia, chrzciny itd) kiedy zapytam mojego chlopaka w czym on by mnie widział pokazuje jedna i tą samą (zawsze) sukienke... bo on ją po prostu lubi...mimo,ze mam kilka rzeczy do niej podobnych..