Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

K.o.r.a

Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży????

Polecane posty

Witam. Jestem histeryczką i ogromnie boję się ciąży. Jakie jest jej prawdopodobieństwo jeśli hmm zaczne tak: z chłopakiem uprawialiśmy sex oralny, po czym po jego wytrysku calowalismy sie i on zaczal lizac moja lechtaczkę i wargi sromowe. Boję się, że coś mogło spłynąć do pochwy. Okres spóźnił mi się 4 dni ale pojawił się baardzo obfity i normalnej długośći. Istnieje prawdopodobieństwo ciąży? i jakie?

Gość zxcxzfz
plemniki umierają po kontakcie ze śliną - po prostu są już częściowo przetrawione

Gość ciekaweeee
żadne

Gość prawdopodobieńswo wynosi
67,21% :(

Ile masz lat.... Nigdy nie słyszałam o przypadku zajścia przez palce,język ani seksu analnego... Do tego potrzebny jest wytrysk w środku....

Gość hahahahhha
rozbawiłas mnie bardzo.... nie było penetracji..był okres... pomysl i zastanow sie czy to mozliwe... dobrze to dla uspokojenia Cie jeszcze dodam : pH w slinie oraz enzymy w niej zawarte na pewno nie sa dla spermy obojetne....plemniki na zewnatrz (w sensie nie w pochwie kobiety) nie sa w stanie zbyt dlugo przezyc....okres nigdy nie jest idealny (w sensie zawsze moze sie zdarzyc przesuniecie o pare dni za pozno lub za wczesnie na co moze miec wplyw nawet to,ze ma sie zwykly katar nie mowiac juz jak sie bierze leki) poza tym był obfity wiec nie ma szans zeby cos tam przezyło (chociaz najpierw by ta cos musialo być)..... Pamietaj nastepnym razem najpierw masz miec orgazm Ty potem dopiero on.... nie bedzie stresu;p P.s. Ile masz lat?