Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANATEMA991

Hej Kochanki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ANATEMA991

Hej! Czy tez siedzicie samotnie przed telewizorem??? A mily na balu z zona? Co czujecie? Jak sobie z tym radzicie? Ja....umieram.... Ale.... Kiedys umrze ONA!!!!!!

Gość patiiiiiiiiiii
Też mam taką nadzieję, że ona kiedyś będzie cierpiała tak jak ja teraz. Tylko tym się pocieszam, że wtedy ja już to będę mieć za sobą.

Gość ANATEMA991
Oj to tak jak ja!!!! Zyje tym!!!Marze o tym!!!! O tej chwili!!!!!Gdy to ona bedzie plakac......

Gość ANATEMA991
Wlasnie...po co? W zasadzie po to samo po co wolni...... Mozemy ich kochac..... kochac sie z nimi..... Bywac szczesliwymi przy nich..... ITD.... ITP.....

Gość ANATEMA991
A wiesz...Kant.... Ja tez nie rozumiem.... a jednak zle zycze!!!!! To tak samo jak zony nienawidza kochanek... i zycza im zle.... A przeciez zawsze winien jest tylko facet!!!!! Ja wiem.... on nie kocha ani mnie ani jej....tylko siebie..... a jednak.... No nie zycze jej zle...chce tylko by kiedys ona plakala jak ja dzis!!!!!!!!!!!!!

Gość I am so sorry for you
ale dlaczego ona ma plakac?? to ty jestes ta ktora wpierdala sie miedzy wodke a zakaske

Gość miss kafeteryjka
wy głupie pipy!-same tego chciałyście!!! hahahahahahahahahaha!!!!! :P:P:P

Gość ANATEMA991
Kant..... masz racje...ona nie winna..... Ale..... A poza tym...ja nie chce tego ZAKONCZYC!!!!!

Gość fionka40
bO ZWYCZAJNIE GLUPIA I NAIWNA JESTES. MNIE NABIERANIE ROZUMU ZABRALO AZ 16 LAT I TERAZ NA SPRAWY NAJWAZNIEJSZE JEST ZWYCZAJNIE ZBYT POZNO. MYSLISZ ZE Z TOBA BEDZIE INACZEJ? WIERZ MI NIE BEDZIE.

Gość ANATEMA991
Kant....Fionka...macie racje!!!!!! Jednak...."na milosc niema rady..."

Gość ANATEMA991
A jednak..... jest tez milosc, ktora nie pozwala zyc..... Tak,zzera mnie......juz ladnych kilka lat......