Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jtejkteamke6ytrs

KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jtejkteamke6ytrs

tyle waznych osob poznalam!!!gwiazda na moją prosbe zlozyla mi zyczenia!!(jestem pewna ze to ona:P)teraz ta sama gwiazda zyczy wszystkim udanego roku!!odstałąm zyczenia!slucham muzyki!ogladam fajerwerki!jestemszczesliwa:):):) kocham was:D:D:D:D:D!!!!!!!!!!!

Gość jtejkteamke6ytrs

Gość Zębiareczka
Doda Ci życzenia złożyła:D?

Gość jtejkteamke6ytrs
JESTEM TAKA SZCZELSIWA:D:D:D:D:D:D:D!!!@ kocham was wszysktkich:D:D!!!luesita kochanie:D:D:D!!!moja tajemnicza damo cudowna:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!!! KOCHAM WAS WSZYSTKICH BEZ WYJĄTKUU:D:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!!!

Gość jtejkteamke6ytrs
czekoladko kochana:D:D:D!!!!!!!!!!!!! jestescie tacy kochani:D:D :D:D:D!!! wsyzscy:D:DD:D:D!!! kocham was:D:D!! nie,nie doda:D:P

Gość monisiaaa121222
też was kocham, chociaż nikt nie kocha mnie... Dobrze że przynajmniej niektórym sie życie udało

Gość jtejkteamke6ytrs
jestes cie cudowni:*:*:*:*:*:* :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D drugapołowa rou 2009 byla cudowna:D:D!!poznalam tylu icekawych ludzi,wszystko obrocilo sie o 180 stopni:D:D:D!!! ten rok bedzie cudowny:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOCHAM WAS ::D:D:D:D:D:D:DD:D:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem taka szczęśliwaaaaaa:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Zębiareczka
Nie Doda? To kto? Nergal:)?:FD

Gość jtejkteamke6ytrs
nie:D:D:D:D:D!!! gwiazda z holandii,aktualnie mieszkająca w niemczech,złozyła mi zyczeniea na urodziny:D:D:D!!i to ona była:D ehh:D to bedie swietny rok:D:D:D:D:D:D KOCHAM WAS:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D Pozdrawiam wsystkie osoby ktore mi pomogly w ciezkich okresach,w chwilach załamania,kocham was:D:D:D:D!@!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jtejkteamke6ytrs
NADAL WAS KOCHAM :D:D:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!!!