Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roxanka majeczka

niewiem dlaczego ale bardzo szybko sie zakochujem!! POMOCY!!!

Polecane posty

hej,niedawno wrocilam z angli, z 3 miesiace temu... bylam tam 5 lat, teraz chodze do nowej szkoly okolo miesiac, mysle ze sie prawie kazdym spodobalam... niektorzy chlopacy u mnie w klasie mnie podrywaja, ale... w niemily sposob... z mojego imienia np. (majeczka pszczoleczka, pszczolka maja sobie lata ooooooo oooooooo zbiera nektar z tulipana oooooo oooooooa tam (kimie jakiegos chlopaka w klasie, np. karol) sobie czeka, az pszyjdzie cipka i go wyrucha oooooo oooooooooooooo) i to mnie mocno wkurza ale ich juz zaczelam ignorowac... a poza tym, nawet tez inni chlopacy zaczeli ctakie tam mowic no. majk lize sobie jajka , maja lize jaja, majka lize cudze jaja itp. my w klasie mamyraz w tygodniu wf z klasa o rok starsza od nas... i taki jeden chlopak, mi sie strasznie spodobal od pierwszego wrazenia!!! on chybaa wie, ale wykrecam sie strasznie z tego (nawet dal mi swoje gg) i piszemy prawie codziennie, niestety... on ma dziewczyna, ale.... z 2 razy w tygodniu, jak pszechodzi kolo mnie to nagle staje, i z szerokim usmiechem patszy mi sie w oczy!! a potem sobie idzie, my itak soe okolo z 5 razy widuje go dziennie, ale wtedy tylko sie namnie spojrzy pszez 2 sec. i to wszystko... nie wiem co robic!!! a podrugie... to ja nigdy nie mmialam chlopaka, i nawet jeszcze (mam nadzieje) sie zaden mnie nie zapytal o chodzenie.... pozdro...

aaaaaaaaaaa zapomnialam powiedziec, ale jeszcze ie zakochalam w tym miesiacu w dwuch innych kolach !! lol justin bieber i jacob black (w sadze zmierzchu) a w filmach taylor lautner grz jego postac ;)