Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehehehehehe

I jak huki petard?Jak ciaze?

Polecane posty

Gość ehehehehehe

Nie uszkodzone?Fasolinki nie wystraszone? Brzuchatki i ciezaroweczki przezyly? A staraczki?Staraly sie w ta noc?Plemniczkom wszystko jedno, zaniedbanie by bylo nie dac MiSiAkOm sie postrac w ten wyjatkowy wieczor.

Gość nawet dziś........
W piewerszym rzędzie ZAZNACZAM że mam już Dzieci. W drugim..................mam pytanie...........dlaczego jesteś Człeku złośliwy? pełen jadu? i to w taki wieczór........ Po co? Co Tobą kieruje? A jak Tobie minął ten szczególny czas? Chyba nie za ciekawie skoro stać Cię na tak szyderczy topik.......... Współczuję...........i jednocześnie życzę tylko chwili refleksji nad rozterkami innych, najzwyczajniej wczucia się w Ich sytuację. Życzę też wzięcia pod uwagę odrobiny zasad kultury osobistej jak i nie czynienia sobie z rosterek innych harców.......... Życzę też szczęścia i zadowolenia z własnego życia.

Gość nawet dziś..........
BRZYDULO Dziękuję za życzenia......... Dystans mam - jestem użytkownikiem intenetu od och.............aż wstyd się przyznać..........yyyyyyyyy jakieś OKOŁO lat 13-tu. Wiesz..............wirtualna rzeczywistość wirtualną rzeczywistością, jednak i tutaj również wypadałoby zachować pewne podstawowe standarty kultury osobistej........ Nie mówię o codzienności, bo już dawno oswoiłam się z chamstwem, skrajnym cynizmem i hipokryzją w wirualnej rzeczywistości, jednak.......pewne chwile najgorszych skur............ powstrzymują od chamskich i bolesnych dla niektórych zachowań......... Stąd też moja odpowiedź na powyżsży "żarcik". Co można to można, ale są takie chwile, kiedy zwyczajnie rynsztokowym zachowaniem jest szydzenie z innych.

Gość dhdgh
Po aktywności tematów widać że kobiety zamiast spędzać czas na pierdoleniu się w celu upichcenia kolejnej fasolki po bretońsku czy choćby zajęcie się tym obrzydłym samcem zwanym małzonem, sraczki siedziały przez całą noc na kafe.

Gość jak to jak...
będę miała wystrzałowe dziecko!:classic_cool: