Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janu-Max

Pragne by do mnie wruciła

Polecane posty

Gość Janu-Max

witam.Byłem z kobieta 6 lat.Kochałem ja i nadal kocham.Nigdy niepodniosłem na nia reki Pewnie mało razy ja gdzies zabierałem,dawałem kwiaty.Czasem podnosiłem głos nie miała tej ciszy i spokoju ale to tylko dlatego ze nieczułem sie tak bardzo kochany.Była zawsze zimna nieokazywała uczuc jak bym chciał.Teraz jest z inna kobieta wprowadziła sie do niej Ona chce bysmy zostali przyjaciułmi Prosze by dała mi szanse ona mowi ze jest nadzieja tylko ze jestem nachalny.Niewiem co mam robic czy bardziej milczec niemowic do niej slonko jak cos pisze do mnie czy ze ja kocham itp Czy zachowywac sie bardziej zimno.Błagam pomuzcie niewiem co mam robic Wiem ze ona musi widziec u mnie zmiane.ale niewiem jak mam sie zachowywac rozmawiac z nia Ona wie ze dla niej swiat zuciłbym pod nogi nigdy jej niezdradziłem nie okłamalem Ona twierdzi ze ciagle krzyczalem i nie miała ciszyProsze pomuzcie Czekam

Gość i co ja mam teraz zrobic
skoro jest z inną kobietą tzn że woli kobiety... :(

Gość Janu-Max
Wiem ze ona nie woli inne kobiety nigdy niezaznała miłosci od rodzicow.wiem ze do mnie cos czuje i jest zazdrosna wiem o tym gdy byłem na Swieta mowiła ze chce mnie widziec a gdy mowie o nas o tym co czuje do niej to mowi przestan niechce rozmawiac i słyszec jak było czasem dobrze i wiem ze napewno jest szansa bo mowi ze jest tylko niewiem jak mam sie zachowywac by wruciła czy niepisac do niej czesto czy niejezdzic Mowie do niej ciagle słonko moze niepowinienen tak mowic tylko po imieniu Prosze co mam robic Pomozcie.Niby jest z nia ale wiem ze zalezy jej na mnie tylko do tego sie nieprzyznaje jet kobieta typu zimna nieumie okazac uczuc tak jak bym chciał zaduzo od niej wymagałem a dzis wiem ze potrzebuje duzo miłosci i ciepła a ja nieokazałem jej tyle ile by chciała ona jest z nia bo twierdzi ze ma cisze i spokuj niekluca sie ale wiem ze napewno nie jest szczesliwa w tym co jest zwiazku

Gość i co ja mam teraz zrobic
skoro powiedziała Ci, że jest szansa, to pewnie tak jest:) to wszystko zmienia:) Hmm..po prostu staraj się naprawić swoje dawne błędy. Jak krzyczaleś-nie krzycz, bądź spokojny w rozmowach z nią. Ona się boi że to wszytsko się powtórzy. Pisz do niej, lecz nie bądż nachalny, bo to też źle. Musisz wyczuć, czy ona chce tego kontaktu czy nie(tzn napisz/zadzwon no i zobacz czy odp, jelsi odp to pociągnij temat..aż iedys spróbuj zaaranzowac spotkanie na zywo:) ) powodzenia

Gość Janu-Max
Dziekuje bardzo jest mi miło bardzo a gdyby ktos chciał i był tak miły jeszcze porozmawiac o tym o moim problemie to podaje gg i postaram sie odwzajemnic tym samym jestem ALTRUISTA.gg 5647139 Jeszcze raz dziekuje i zycze miłego dnia.