Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EdwardziOooo

przyjaźń miłość

Polecane posty

Gość EdwardziOooo

Cześć wszystkim . Zaczynając od początku prawie rok temu poznałem dziewczynę , zauroczyła się we mnie , poznawalismy się i szło wszystko w pozytywnym kierunku . Od jakiegoś czasu( 3 miech.) mi zaczeło bardziej zależeć na niej , to mnie trafiła strzała amora . Zacząłem sie starać i było coraz lepiej ... Aż do momentu kiedy zauwazyłem ze sie wycofuje z tego układu .... Pewnego dnia po szkole powiedziała mi ze chce to zostawić na przyjaźni ze nie jest gotowa ze nie miała nigdy chłopaka itp itd , powiedziała wtedy ze czas pokaze czy bedziemy razem .... wczoraj zapytałem sie jej ponownie co czuje do mnie , odpowiedziała ze to samo co wtedy ze te zauroczenie opadło ze chce bysmy byli przyjaciółmi .... Ja czuje cos do niej wiecej ( tak mi sie wydaje ) ona nie chce sie angazowac ... Jest osoba niesmiała zamknieta w sobie łatwo ja zranic jest uczuciowa i straszcznie sie przejmuje i wszystko przeżywa .... Nie wiem co mam dalej robic , w wirtualnym swiecie jakby co innego a w rzeczywistosci tez co innego pomóżcie ;)

Gość EdwardziOooo
Ja mam 17 lat ona 16 tak dla ułatwienia sprawy ..... naprawde jestem taki zmieszany .... myslałem ze nam sie ułoży , a teraz nie wiem czy chce nawet przyjaźni z nią ;(

Gość wehg
walcz o nią!

Gość ELGRingo
no tak walcz ale to chyba walka z wiatrakami bedzie , ona mi w oczy powiedziała ze z tego nic nie bedzie ze ona jest za młoda ze nie miała chłopaka ze nie chce sie angazowac , wiesz takie gadki , ale przyjazn chce i to nawet jak to ona powiedziała bardzo dobra , wydaje mi sie ze ona boi sie uczucia boi sie mnie jako chłopaka swojego , niggdy chłopaka nie miała ...

Gość kupa jeża
chłopaku, załóż spodnie w kancik, ładną koszulkę i nowe obuwie.. bez krawata - bo to nie stypa.. w sklepie na rogu kup sobie żelik do włosów i ładny perfumik, załóż stringacie tyłem na przód (na głowę, rzecz jasna), stań w centralnym punkcie swojego miasta i wydrzyj ryja: KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POPROSZĘ O NOWĄ LASECZKĘ, FAJNĄ, ŁADNĄ, MIŁĄ I SYMPATYCZNĄ I DOBRĄ WE WYRU...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czego Ci kurwa serdecznie życzymy :) pa..