Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ohydny_parszywiec

Jakie macie zainteresowania?

Polecane posty

Ja na przykład interesuję się wszystkim co ohydne a przede wszystkim smrodem. Do spania mam barłóg stworzony głównie z odchodów. Wieczorem zakopuję się w tym i śpię.

Gość wraqlena
bardzo lubię szydełkowanie i robienie kupy :classic_cool:

Gość jebaka pospolity
walić konia

Gość pomarańczaityle
Wcale nie miłość i to jeszcze źle pojęta MOJE ZDANIE. Ale pewne poglądy za które można oddać życie. I to WŁAŚCIWE poglądy bo ludzie umierają z wielu powodów. Ale właściwe poglądy za które oddajemy życie (przynajmniej w teorii) czynią nas... ludźmi. No bo inaczej poniżej zwierzęcia. Naprawdę :( Bez poglądów człowiek to wybieram zwierzę. Nie wiem czemu :( Albo złe poglądy to też nie chcę. Jak człowiek jest młody to tam jeszcze pofilozofuje, ale tak po 30stce to nie ma o czym. Jak dla mnie. Młodym się dużo wydaje, a starym się nic nie wydaje już. :(

Gość pomarańczaityle
Moj post miał sie nazwać CO JEST W ŻYCIU NAJWAŻNIEJSZE?

Gość pomarańczaityle
No bo to jest list przeciw miłości. Bo każdy tylko miłość, miłość, a co to jest ta miłość? Miłość = MOIM ZDANIEm = najwyższa dobroć. Bo tak gdzieś przeczytałam. No to jakie masz szanse na idealną dobroć. A teraz co to jest dobroć jeszcze? Bo ja np. nie wiem. W Biblii pisze tak "nikt nie jest dobry oprócz Boga". No to teraz gdzie jest ta cała miłość? To widać :( Chyba w szambie :(

Gość pomarańczaityle
chciałam jeszcze napisać swoją myśl o Polsce i ludziach tu - no to tak - jak sie komuś coś tu WYDAJE w Polsce to MOIM ZDANIEM osiąga tu sukces. Ale jak się ktoś zajmuje tym co powinien i nic mu się nie wydaje tylko chce WIDZIEĆ, a nie że mu się wydaje coś to wtedy jest tu skazany na porażkę. Może to wszystko jest z tego,że Polska to iluzja jest? Jak uważacie? Szarlatan jakiś?

Gość pomarańczaityle
Tu jedynie Zyd może się mieć dobrze, a innym się musi coś wydawać bo bez tego - porażka całkowita. Bo nie jesteś Zydem i tyle :(