Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w_szoku

dlaczego chłopaki wolą te brzydsze???

Polecane posty

Gość w_szoku

Jestem w szoku. Wczoraj zobaczyłam na sylwestrze swojego byłego chłopaka (swoją drogą utrzymywaliśmy ze sobą kontakt, spotykaliśmy się itd, zależało mi na nim, myślałam że jemu na mnie też...) z ''koleżanką"... Gdy ją zobaczyłam to byłam w szoku - zabiedzona dziewczyna, szara mysz nie wyróżniająca się niczym z tłumu, ubrana jak ''wieśniara''... A będąc ze mną wyśmiewał prawie każdą dziewczynę swojego kolegi, że brzydka itp itd... Nie rozumiem tego...

Gość miłość nie wybiera

Gość w sumie to pewnie ty byłaś
dla niego wiesniarą dlatego cię olał

Gość w_szoku
miłość? to musiał parę dni temu się zakochac i to od pierwszego wejrzenia bo jeszcze przed sylw pytał się gdzie go spędzam i że on też prawdopodobnie tam będzie...;/

Gość zenada ROKU
jezeli sie wymiewal to widac kim bylas dla niego i kim jest dla niego obecna laska :D na twoim miejscu od razu zmienialabym swoj wizerunek ;)

Gość w_szoku
Widzę że dobrej rady tutaj nie można dostać. I dodam że nie jestem jakąś pustą 15stką! A swojego wizerunku zmieniać nie muszę..

Gość a nie pomyślałaś
że nie tylko wygląd się liczy ale też co ma człowiek w głowie?

Gość ale masz problemy....
moze masz zryty beret (co bardzo prawdopodobne skoro zalozylas taki topik) a ona ma fajny charakter, albo bylas kloda w lozku a ona jest swietna w lozku a w ogole to jestes glupia

Gość venetta.
Kolejna porzucona laska, ktora jest przekonana o swojej powalajacej urodzie, dla ktorej kazda inna dziewczyna jest przecietna szara myszka:D

Gość Beansby Weezer
tez znam yakie historie :) tak juz jest faceci oczu nie maja to ziwerzeta a ona pewnie sie nie myła i jej "zapach naturalny" go przyciagna :P

Gość zapach naturalny
hihihihihihihiih :D

To ci powiem czemu , jeśli facet nie jest zmotłochizowanym upośledzonym frajerem to woli brzydszą która i tak i ta go podnieci niż ładną dlatego że jest bardziej znośna , nie ma jakiś kretyńskich wymagań , nie uznaje się za bóstwo , nie robi wyzysku finansowego , nie gnębi swoimi idiotycznymi wymaganiami , jest pewniejsza bo masz pewność że zostawiona pod sklepem nie puści się z czarnoskUrym lub dziadem z willi . Jednak niestety drogie panie postęp z feminoteki i cosmopolitanu zaszedł już tak daleko że nawet makabryczne paszczury zaczynają szczekać i uznawać się za nie wiadomo kogo ciekawe czemu tak nie szczekaja do czarnoskUrych ?

Gość autorko to Ty jesteś WIEŚNIARĄ
bo to zachowanie o tym decyduje, a nie ubiór:D jestes gorsza, byle jaka i do dupy, bo nawet teraz obrabiasz dupę w necie komuś:D

Gość Cyniczny Bydlak
No i na co mi piękna lalka, która ma wygórowane ego i twierdzi, że jak jest ładna to jej się wszystko należy? Wolę szarę myszkę, która będzie mi wierna i zbuduję z nią związek oparty na wzajemnym zaufaniu i miłości. "Oczy są ślepe. Szukać należy sercem."

A do twojego móżdżku nie dotarło że jest z nią nie dla wyglądu i drugorzędnych cech płciowych? Może ona daje mu szczęście jakiego Ty nie potrafiłaś dać? To się liczy! Liczy się całokształt a nie młody tyłek, jędrne piersi. Facet zrozumiał co się naprawdę liczy, jest szczęśliwy i zakochał się. To się nazywa dojrzałość!

Gość to podszyw
widac dla niego to ty jestes brzydsza adruga sprawa dla facetow nie tylko piekno ale i mozg jest wazny ,moze jestes tepa

Gość powiem ci cos jak
wiesz dlaczego z nia jest ? bo ona jako brzydactwo nie ma zadnych wymagan a on poszedl na latwizne. teraz wielu facetow tak robi. NIEWAZNE ZE POTWOR BYLE MIAL OTWOR>:D

Gość Biedacy i skąpiradła biorą
sobie często właśnie takie szare myszy, żeby nie wydawać za dużo pieniążków, których po prostu nie mają. Zauważ, że znani ludzie sukcesu mają piękne kobiety przy swoim boku, stać ich na to.

Gość The one question
A skąd ta pewność, że Ty taka ładna jesteś i ładniejsza od niej, może to ona jest ładniejsza????????????????

Gość WSZYSTKIEGO DOBREGO
wejdz na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedz sie jak polepszyc swoje zycie seksualne :) Polecam i zycze wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Gość pojecie piekna
sie zmienia w zaleznosci od stuceci. Za sto lat bedzie inne pojecie piekna a coz my jestesmy tak rozne ze najlepiej powiedziec brzydka szara mysz.

Gość gość
Z facetami podobnie. Mnie olała kidyś dziewczyna która wolała jakiegoś wymoczka. Inna zamiast mnie wolała brzydkiego rudzielca. Widocznie sa w ich typie, a ja w żaden sie nie wpasowałem

Gość gość
"Wolą" ci, co nie mają szans u lepszych, jeden taki ma miliony, którymi szpanuje a jakoś żadna fajna kobieta go nie chce.

Gość gość
Do 17.10 Dla ciebie wymoczek, a dla dziewczyny interesujący chłopak. By) kiedyś program w TV, w którym dziewczyna wybierała na randkę jednego z dwóch chłopaków. W jednym z odcinków jednym z rywali był pewny siebie i zarozumiały chłopak. Twierdził, że jest najlepszy i że jest pewien iż to on zostanie wybrany. Ze swojego rywala drwił i go lekceważył. Chwalił się tym, że ma doświadczenie w postępowaniu z kobietami i nawet począł rywala jak należy zachowywać się wobec kobiet. Tym drugim był spokojny, skromny chłopak,który przegrał większość konkurencji z tym arogantem. Gdy doszło do ostatecznego wyboru dziewczyna wybrała tego spokojnego chłopaka. Ten macho był zaskoczony, że nie został wybrany,ale nadal pouczał zwycięzcę jak należy postępować z kobietami. On był naprawdę żenujący.

Gość szry
autorko, moze czas zrewidowac swiatopoglad i przestac miec o sobie tak wysokie mniemanie jak dotychczas. samo zycie cie do tego namawia.

Gość gość
Z tym jest bardzo różnie. Zależy na co zwracasz uwagę. Ja idąc ulicą widzę właśnie bardzo wielu brzydali którzy mają ładne dziewczyny. Takie typowe grubasy z ulaną twarzą lub zwyklaki z dziwnymi , mało męskimi rysami. Czasem maskują to zarostem czy brodą ale nie zmienia to faktu ze nie są zbyt atrakcyjni. Czesto niscy. Do tego zazwyczaj bardzo zwyczajnie ubrani. I idą tacy u boku bardzo ślicznych dziewczyn. Ja szczupły, słusznego wzrostu, elegancko ubrany, z męskimi rysami zadbaną fryzurą nie mam brania nawet u tych całych brzydkich.

Gość gość
To proste, może tego nie widać Ala ta szara mysz jest demonem w łóżku, robi takie rzeczy o których ty nawet nie śniłaś. Też miałem super lalunię która uważała że może mieć każdego a w łóżku taka sobie, no średnia choć uważała że jest super. Teraz mam skromna dziewczynę która dla mnie wieczorem przeobraża się w wampa.

Gość gość
17.35 typowy obraz Polskich facetów niestety

Gość gość
Skoro "typowi polscy faceci" mają super laski to po co mają stroszyć piórka? Bo ty tak chcesz?