Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogromczyni wzodu

ktos zna rozwiazanie?ktos przez to przechodzil? mojemu faectowi mieknie fiut

Polecane posty

Gość pogromczyni wzodu

przy pieszczotach jest fajnie, wszystko dobrze. gdy juz ma we mnie wejsc widze, ze pojawia sie stres, wklada go i automatycznie czuje ze klapa...nie ma duzego penisa i podejrzewam, ze to go stresuje, ze mnie nie zadowala (napomnial o tym)... dociekliwych zapewniam, ze cipke mam niezle wycwiczona ("najciasniejsza jaka moj facet mial"). nie okazuje mu zniechecenia, ale martwie sie takim stanem. pomoznie - jak mu pomoc, jak sie zachowywac? co moge zrobic??

czasami tak jest z fiutami i to nie zależy od faceta i nie wiem Może stres przed kompromitacją gdy widzi bardzo potrzebującą laskę,czasami obawa przed ciążą, czasami kobieta jest za sucha,czasami brak higieny u kobiety, czasami sobie zwalił przed spotkaniem z tobą.

Gość pogromczyni wzodu
haha nowy w miescie! wez wracaj, dzieciaku, do szkoly a nie przesiadujesz na damskim forum (pewnie dlatego, ze tez czujesz sie tutaj KOBIETOM i to cie kreci) :) prosze o rady kogos kto mial podobne problemy

Gość pogromczyni wzodu
ew.ciaza, brak higieny czy inne fizjologiczno-anatomiczne historie chyba nie wchodza w gre, widze ze to cos jest w jego glowie, ale on sam chyba nie uswiadamia sobie co to jest (podejrzewam, ze martwi sie czy jego kutas mi wystarcza-ze rozmiar ma maly) jaka ja moge terapie zastosowac? moze tylko seksuolog moze tu poradzic cos?

podczas gdy wchodzi w ciebie okazuj jęczeniem że dobrze ciebie wypełnia i szepcz mu że dobrze go czujesz.Jak ma problem z wielkością to mu pomoże