Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aldonnka777

Czy mimo błędów na egzaminie na prawo jazdy można zdać?

Polecane posty

Czy i jakie popełniliście błędy na egzaminie na prawo jazdy a mimo tego zdaliście i cieszycie się tym "kawałkiem plastiku" do dzisiaj?? Przykład: moja znajoma prawie spowodowała kolizję przy wyprzedzaniu autobusu, który włączał się do ruchu po wyjeżdzie z zatoczki (przystanku) i przejechała przez linię ciągłą a mimo to zdała.

Gość fdfd
mozna zdac . Pod warunkiem ze to są błędu nie powodujący zagrozenia ruchu . CZyli jesli za wczesnie zmienisz bieg czy cus takiego to cie nie dyskfalifikuje , ale jak wjedziesz na droge mimo ze nie masz pierwszenstwa , to automatycznie egzamin sie konczy .

A ktoś wie może, czy taśmy z egzaminów (z tych co sa kamerki w środku) sa jakoś kontrolowane, przeglądane po egzaminach?? Czy tylko w razie podejrzenia o korupcję? Bo ja oczywiście gratuluje znajomej ale z tego co mówiła, to zdawała już 9 razy i ona twierdzi, że egzaminator miał już jej dość i dla świetego spokoju juz ją przepchnął i dał pozytywny wynik. Bo ponoć egzaminatorzy mają zapisane ile kto razy już zdawał. Nie wiem co o tymm myśleć.

Gość pytam...
Ile ma się teraz czasu od zakończenia jazd na zapisanie się na egzamin?

Pisze o dziewczynie która już zdała, miała egzamin 30 grudnia czyli bardzo niedawno, a prawo jazdy usiłowała zdać już ponad 2 lata chyba to trwało z przerwami (zamęczała mnie tym tematem okrutnie). Może faktycznie pod koniec roku, to już jej dali zdać-żeby miejsce zwolniła ;).