Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość questsa

problem z facetem z drugiego konca swiata..jak powiedziec stop

Polecane posty

Gość questsa

wiaomo-poznalismy sie przez net. dal sie poznac jako rozsadny, czuly facet. szanuje mnie i wciaz powtarza ze znalazl kobiete swojego zycia, ze kocha. mam pare kg za duzo, klasyczna pieknoscia tez nie jestem...a on obsypuje komplementami, chce sie zenic... i chce przyjechac za kilka miesiecy... a ja,, dla mnie to byla bardziej zabawa, flirt, bez konsekwencji...jak mu delikatnie powiedziec ze potrzebuje czasu, ze nie jestem gotowa itd. nie chce go zranic bo to swietny, dobry czlowiek ale nie podoba mi sie.. a moze dac mu szanse? kooorvva nie wiem. dziewczyny ratunku!!!

Gość WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWY ROK
wejdz na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedz sie jak polepszyc swoje zycie seksualne :) Polecam i zycze wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Gość wiza za darmo
Pewnie chodzi o wizę za darmo do EU.

Gość questsa
ameryka poludniowa

Ech, dziewczyno... Albo czegoś od Ciebie chce (wiza, UE itp), albo za mało w siebie wierzysz.

Gość graza b
"swietny", to on moze i byc w pismie, w mowie czasem tez lecz realia lubia zaskakiwac. na twoim miejscu nie ekscytowalabym sie tak szybko ta znajomoscia. to mi wyglada na zwykly flirt, a ty sie prawdopodobnie zaangazowalas. daj sobie albo wiecej czasu albo zakoncz te komiczna znajomosc.

Gość questsa
ja po postu nic o niego nie czuje. nie umiem sie "zakochac" przez net .... i co teraz?

Gość questsa
przeciez napisalam,ze JA SIE NIE ZAANGAZOWALAM WLASNIE. tylko on.

ameryki poludniowej czy srodkowej?:P bo takie zachowanie to na kubanczyka mi wyglada ttylkoz drugiej strony malo ktory kuubanczyk ma tam dostep do internetu:D albo BRAZILIANO:D

Gość questsa
poludniowej. no rzucaja deklracjami na wiatr- znm ten sterotyp... ale boje sie ze on przyjedzie

Robisz problem z niczego. Wystarczy zablokować nr/nick w programie, którego używasz i przestać odpowiadać na maile. I po kłopocie. Chyba, że podoba Ci się takie zachowanie.

Gość WSZYSTKIEGO DOBREGO
wejdz na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedz sie jak polepszyc swoje zycie seksualne :) Polecam i zycze wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku

A mnie chciala jakas albanka przez MSN wyrwac jakis czas temu.Nawet ladna po focie tyle ze prawda jest taka ze ci ludzie chca sie dostac do europy na obywatelstwo. W sumie nie dziwie sie

Gość questsa
nie traktuje sie tak ludzi.

Gość Mario Gee.
Nie mow, ze podalas mu swoj adres?

Gość graza b
nie mozna sie zaangazowac przez net. to fizycznie niemozliwe. nie widzi cie, nie poznaje twoich wad lub doskonalosci ;), nie wie jak zachowujesz sie w roznych zyciowych sytuacjach, jakie sa twoje emocje..etc.tak naprawde nie wie do konca jaka jestes, wiec nie wierz w to, ze on naprawde cokolwiek do ciebie czuje.

Gość questsa
co wy z tym obywatelstwem? ma kase, biznes i wszytko w swoim kraju.

Gość wiza za darmo
To mu powiedz żeby nie przyjeżdżał. Wiadomo większe szanse na wizę są u normalnej albo średnio urodziwej kobiety niż u ładnej - mniejsza konkurencja.

Gość czyli jakby co
to możesz dziewczyno na tym zarobić :) Idealny układ skoro nie jesteś zaangażowana emocjonalnie :)

Gość questsa
oczywiscie ze nie podalam. ja wiem, ze nie mozna ale on jest w goracej wodzie kapany(jak to latino) i juz chce zamawiac bilet.

Gość questsa
to on potrzebuje wizy?.. o tym zapomnialam. pierwszy plan byl taki ze przyjedzie za 1,5 roku jak bedzie tu w interesach. pomylalam, e do tego czasu to o mnie zapomni..

Gość questsa
sprawdzilm i nie musi miec wizy...

Gość questsa
jak moge opoznic przyjazd? studiami sie zaslonic? jak kulturalnie przkabacic na 2011

babo ty naprawde wierzysz z eon przyjedzie:o on rozmawia jednoczesnie z 15 latakimi jak ty:onie lodz sie ze jestes wyjatkowała....pomiedzy pisaniem a rezerwowaniem biletu jest dddddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzaaaaaaaaaaaa przeeeeepaaaaaaaaaasccccccccccc.......\a skoro nie podałas mu adresu to skad ma go niby wziac?

Gość questsa
to ze Wwas ktos robi w jajo nie znaczy ze zawsze tk jest

Gość ale ty go widziałas
na żywo ?? czy tylko na gg i on sie oświadcza?? bo jak to drugie to on jest chory psychicznie a ty mega naiwna albo tez coś nie teges masz pod kopulą:O

Gość questsa
macie problemy z czytaniem? nie napaliłam sie- jest zpelnie odwrotnie.