Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość questsa

problem z facetem z drugiego konca swiata..jak powiedziec stop

Polecane posty

Gość maja problem z czytaniem
przecież ona napisała, że dla niej to tylko flirt a on się napalił. ale fakt,że nie co martwić się na zapas, bo obiecanki cacanki że przyjedzie. a jeśli, tak jak napisałaś, przyjedzie w interesach to też nie masz co się martwić, zobaczycie siei może się zakochasz?:)

Gość questsa
niektorzy sa w stanie pojechac na drugikoniec swiata w nadziei ze cos z tego bedzie. wy ksieznicxki i krolewicze z wianuskiem adortorow tego nie docenicie

Gość questsa
przynajmniej jedna normalna osoba na kafe!

Tak samo, jak wy - samotni zakompleksieńcy, nie rozumiecie, że ktoś się może wami bawić. Nie widzicie, jak łatwo wami manipulować, jak łatwo was oszukać i nabrać na piękne słówka.

Bo wiem, że to jest możliwe. Ba! znam nawet jedno "takie" małżeństwo :)

Tak samo, jak wy - samotni zakompleksieńcy, nie rozumiecie, że ktoś się może wami bawić. Nie widzicie, jak łatwo wami manipulować, jak łatwo was oszukać i nabrać na piękne słówka. no przecież dziewczyna nie nabrała się na piękne słówka, jest realistką, tylko zastanawia się a co jeśli jednak? Jak już napisałam będziesz się martwić jak przyjedzie a teraz o to się nie martw.

Gość questsa
tez znam takie przyklady ale oni nigdy nie uwierza... proste pytanie a oni juz mi wytykaja ze pewnie mialm toksycznych rodzicow i jakie mam bmi

a oni juz mi wytykaja ze pewnie mialm toksycznych rodzicow i jakie mam bmi no ja nie wytykałam, ale z tym bmi to przesadzasz, bo sama napisałaś, żeś pulpecik w pierwszym poście

Gość ale ty go widziałas
ja:D a ona niby pisze ze to on sie zakochał a ona nie- ale widać ze w to wierzy- bo jak ktoś próbuje ją sprowadzić na ziemię to reaguje nader nerwowo:D ale osoba ktorej się nie zapala czerwona lampka w takiej sytuacji- że ma do czynienia albo z osobą psychicznie niezrównoważoną, albo z naciągaczem( bo normalni ludzie nie oświadczają się osobom których nigdy nie widzialy:D )- cóż...zasługuje żeby ja ktoś wykorzystal, ba-ona się o to prosi:D

Gość krasnaja brunhilda
jezu kobietooo jezeli mialby przyjechac dawno by zarezerwowal bilet... robi cie w konia i tyle , a ty skoro jestes obojetna temu wszytkiemu to zakoncz to . nierozumiem problemu to tylko zanjomosc przez gg nieodpisuj mu i tyle.... szurnieta baba

Gość a zolza znow
pisze sama do siebie...!

"no przecież dziewczyna nie nabrała się na piękne słówka" - gdyby się nie nabrała (lub nie zaczynała nabierać), postawiłaby faceta do pionu w try-mi-ga. A tak jest połechtana jego zainteresowaniem, pięknymi słówkami, komplementami i chociaż przed nami pozuje na "szklaną górę nie do zdobycia" i racjonalistkę, pomiędzy wierszami da się wyczytać jej desperację brzydkiego kaczątka.

Gość questsa
ja tylko nie chce go skrzywdzic ucinajac kontakt bo w przeiwientwie do was jestem empatyczna

Gość krasnaja brunhilda
on ma to w dupie czy z nim piszesz czy nie :> bo na boku wciska taki kit jeszcze dla 5-ciu empatycznym kobitkom jak tobie ... zycia nie znasz :

Hahahaha, EMPATYCZNA :D Niezły eufemizm głupoty i naiwności :D Myślisz, że go zranisz? Och, Matko Tereso... Nie obawiaj się :) takich, jak ty, ma kilka(naście) w rezerwie :) Możesz z czystym sumieniem urwać z nim kontakt. Chyba, że jesteś tak zdesperowana, że zadowolisz się nawet kimś takim :D

Gość questsa
oceniacie kazdego wlasną miara... nie kazdy jest taki ze kreci na 10 frontow

no chwali się, ale poza empatią zdobądź się też na racjonalną ocenę i pomyśl o sobie, bo to on może Ciebie robić w jajo, a Ty się głowisz i już współodczuwasz nie przesadzaj z łatwowiernością, trochę dystansu i zimnej kalkulacji masz problem przez wiarę w czyjś słowotok, a nie przez sytuację

Gość krasnaja brunhilda
chcesz to zakonczc a pierdolisz glupoty jak maly kaziu po duzym piwie... w takim razie napisz mu zeby przyjezdzal odrazu sam sie urwie kontakt :>

Gość matko jedyna_ ale sabat
odsądzą biednego latino od czci i wiary :D

Oj głupiaś ty, głupia... I na dodatek jeszcze go bronisz :D Mnie się wydaje, że ty już się zaangażowałaś :) Współczuję z całego serca :) I daję sobie spokój, do ciebie NIC nie dotrze :)

Gość ale ty go widziałas
i po temacie?:D szkoda, śmieszny był

Gość questsa
nie poraficie czytac e zrozumieniem to i po temacie:|

Gość krasnaja brunhilda
ty nie potrafisz myslec z zrozumieniem ...;<