Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malina17

Dieta Kaszowa Od 2.01.2010 r. - Zapraszam

Polecane posty

Od jutra , co wy na to? Jje się samą kaszę gryczaną (kilka woreczków dziennie , bez żadnego dodatku , i pije sie herbatki odchudzające typu slim figura, vitax czy herbapol ,, i wodę mineralną nie gazowaną :) Na początek zrobię sobie osiem dni i zobaczę czy działa czyli od jutra (2.01.10 - 10.01.10) Kto dołączy?

Bardzo dziękuję za troskę , ale jednak spróbuję :) To tylko 8 dni , nawet jak nie schudnę to trochę żołądek sobie skurczę , i będę mieć mniejszy apetyt.

na prawdę nikt się nie dołączy? Zapraszam ... Cały czas będę czekać :)

Od jedzenia kilku woreczkow kaszy dziennie zoladek Ci sie nei skurczy. I slusznie, ze sie nikt nei przyłączy, bo głupszej diety nei mogłaś sobei wymyślic.

Witam moje odchudzaczkii Dziś dieta kaszowa i jutro ale słuchaj jeśli coś się ma ruszyć to radzę 3 ,4 dni na początek. Mój dzisiejszy jadłospis: - I śniadanie : kasza gryczana z malusieńką łyżeczką masła + herbata czerwona - II śniadanie : sałatka z pomidorów i sałaty + herbata - Obiad : kasza gryczana bez żadnego dodatku + herbata - Kolacja : serek wiejski + herbata to jest mój plan na dziś wygląda smakowicie

kasza dobra na trawienie ale dieta uboga i będzie monotonna wiem coś o tym bo sama się odchudzałam i stracilam 16kg a dzis moj organiz jest przeciwko mnie a niało byc tak pięknie

Gość DONKA TY byłas na kaszowej
jak długo?

ja bym sie dołączyła ale zycie jest upierdliwe i biore teraz antybiotyk więc lepiej zachować normalna diete. ale od przyszłej niedzieli, czemu nie ? :)

Gość no dobra ja sprobuję
co mam do stracenia-najwyzej kilogramy.Daję sobie tydzień -do następnej soboty ! zobaczymy czy mam na tyle silnej woli. ja mam kasze gryczaną i jeczmienną z warzywami.

Gość no dobra ja sprobuję
juz wiem dlaczego ta dieta moze byc skuteczna-ta kasza jest obrzydliwa i faktycznie ciezko bedzie wytrzymac :/