Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mati82

białe slady po stosunku

Polecane posty

Gość mati82

witam pare dni temu kochalem sie z laska, mialem gumke, jednak po wszystkim gdy sie myła, w srodku miala cos bialego, dodam ze uzywalem new caress slider, te ze srodkiem nawilzającym. Czy mozliwe ze to ten srodek w niej zrobił sie taki biały? ogolnie wszystko było ok, gumka nie za luźna, dopiero pod koniec zaczęła być troche luźniejsza, ale kontrolowałem wsystko i końcówka(ten krążek) była na swoim miejscu. Przy zdejmowaniu zauwazylem ze gorna częśc troche mi sie zsuneła z zoledzia, ale nie wydaje mi sie zeby cos moglo sie przedostac na zewnątrz... Noo, to wsyzstko, prosze o pomoc, i sensowne odpowiedzi:)

Gość ale o co chodziiiii
przeciez kobieta rowniez "produkuje" pewna wydzieline ... w zaleznosci od dnia jest ona rozna, raz przezroczysta, biala, gesta, badz rzadka :P

Gość dilaj
No pewnie ze to jej wydzielina, spokojnie facet ;D

Gość mati82
powiem tyle, było tej wydzieliny sporo, miałem troche tego w okolicach podbrzusza, czy tylk opo orgazmie kobiety pojawia się taka wydzielina i w takiej sporej ilości?

Gość mati82
a czy jest możliwość że ten mój płyn wydzielany podczas gry wstepnej przedostał się do jej wnętrza przez tą dolną część(gumke)? przylegała ona wystarczająco ciasno, ...

Gość mati82
?

Gość wypierdalajjjjj

Gość tercena333
Jakby nie miała żadnych śladów, powinieneś się martwić. Kobiety produkują tego zatrważające ilości i np. dzięki temu stosunek nie boli (tarcie). Brak tych wydzielin jest problemem przy analu.

Gość mati82
a wiele trzeba aby kondon pękł? bo w nasyzm przypadku trwało to wyszstko jakies 12min max, raczej wolno, chwilami troche przyspieszalem...no i moze pozycja ma znaczenie, pierw klasyczna, a potem ona siedziała na mnie i to wyszstko...na koniec troche mi się zaczynał zsuwać z górnej częsci dlatego miałem duzo luzu na górze

Gość tytytyt
Dżizas, dzieciaku, najpierw może sobie przyswój nieco teorii zanim przejdziesz do praktyki. Laska się podnieciła, i ta wydzielina jest dlatego.

Gość mati82
no ale ja sie pytam czy mozliwe jest to ze bez pęknięcia gumki jej wydzielina przedostala sie do srodka

Gość tercena333
Jej wydzielina do środka? Ale dokąd? Gdyby gumka pękła, zauważylibyście to.

Gość mati82
do srodka czyli do gumki...a jak niby mozna to zauwazyc przeciez moze byc malutkie pekniecie a ja tak bardzo dokladnie nie sprawdzalem

Gość tercena333
Cholera, facet. Biała wydzielina w gumce to sperma. 82 to rok twojego urodzenia czy iloraz inteligencji?!

Gość mati82
nie biała tylko przeźroczysta, a sperma to nie byłą bo sie nie spuscilem