Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzz8080

nie odpisuje na smsa

Polecane posty

Gość bjj
"Nienawidze jak facet proponuje spotkania smsami!! Zadzwoń, jak człowiek, a nie takie głupie podchody. ja często nie mam kasy na karcie i strasznie mnei wkurza jak mężczyzna zamiast zadzwonić i powiedziec "zapraszam na kawe", pisze głupie smsy z pytaniem czy sie umówimy. Facet musi byc zdecydowany." nie stac cie nawet na sms-a za pare groszy a ty chcesz zeby ktos cie zapraszal na kawe ? zalosne...

Gość Izydor5000
Zadzwon do niej. sdngdnjkgdn ma trochę racji. Jak ją znałeś osobiście to trzeba było zadzwonić. Co prawda smsem nie jest tak źle - sam tak robię. Jednak głównie gdy umawiam się z internautkami. Do dziewczyn które poznałem na żywo dzwonię. Wiem że jest to trudniejsze bo możesz się nadziać na zniechęcony głos ale przynajmniej masz satysfakcję że porządny z ciebie amant :) Jeszcze mogę dać ci jedna radę gdy dziewczyna będzie ściemniać. Osobiście próbuję się umówić "do trzech razy sztuka" gdy trzy razy nie mam jasnej odpowiedzi tylko: "nie mam czasu", "choruję", "uczę się", "kot mi zdechł" to po trzecim razie już nigdy więcej się nie odzywam.

Gość fghjkl
z zajetymi dć sobie lepiej spokój

Gość bjj
szanuj siebie i ne dzwon do niej, jak bedzie chciala sie spotkac to by odpisala...

Gość sdngdnjkgdn
Ja mam 20 lat, ale często umawiałam sie ze starszymi facetami, i na początku odpisywałam na smsy, ale teraz tego nie robie!!! Nie warto bo facet będzie już zawsze proponował spotkania smsami. A jak dziewczyna nie odpisze to spotkania nie będzie, bezsensu. Pozatym jak facet dzwoni to widze że chce sie na serio umówic i ja też traktuje go poważniej. mówcie co chcecie, ja jako dziewczyna widze że jak facet pisze smsy to idzie na łatwizne i średnio mi sie to podoba. Taki facet chce wybadac grunt a ja wole takiego który jest pewny siebie i nie ma obaw przed dzwonieniem. A autor widze za dużo rozmyśla.

Gość marco557
zadzwonilem i niestety nie odebrala ani nie odzwonila :( mam nadzieje ze to tylko kac i zmeczenie...

Gość no to teraz
wszystko ok z Twojej strony. Teraz pozostaje czekać aż się odezwie.

Gość MONIKA1234567
ja się z tobą umówie

Gość zzzzzz8080
masakra, tyle dni minelo a ona nic nie pisze :( Zastanawiam sie czy moze jeszcze raz zadzwonc czy dac sobie spokoj? myslalem ze jest zainteresowana znajomoscia,sama siie odezwala jak wzialem od niej numer, wiec zupelnie nie rozumeim ?