Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to widzicie

przerwa między jedynkami

Polecane posty

Gość jak to widzicie

Gość jak to widzicie
czy według Was bardzo źle to wygląda? Psuje ogólnie wygląd? Należy to zredukować aparatem ortodontycznym?

Gość no no no no no mo
RACZEJ ,,PRZYRYPANA MIEDZY ŚWIRAMI 90 ''

Gość jak to widzicie
do @ Invicta: a jaką dużą masz? ja aż 4 mm. Wygląda wg. mnie obrzydliwie. Coraz częściej myślę o aparacie. Uważam że bardzo mnie szpeci, ale jak pomyśle że w aparacie będę wyglądać jeszcze gorzej, to mi się odniechciewa. A najbardziej mnie denerwuje to, że ludzie często komentują: o jaką masz szparę między jedynkami-fajna. A w żeczywistości każdy chce mieć zęby jak hollywoodzcy aktorzy.

Gość a jakiego rodzaju protezy
mnie np niewielkie diastemy się podobają, ale 4mm to rzeczywiście sporo i na Twoim miejscu zdecydowałabym się na aparat, nawet nie ze względów czysto estetycznych, ale też zdrowotnych, bo podejrzewam, ze przy takim rozstawieniu mogą być problemy zgryzowe, które spowodują za ileś lat wiele problemów w życiu

moze powinnas spytac ortodonty, czy moze to byc problem dla Twojego zdrowia. jak tak, to nie zastanawiaj sie. choc aparat to zaj...wydatek :/

Gość jak to widzicie
a czy orientujecie się w cenach tych aparatów? wiem, że są takie że cała ta maszyneria jest od wewnętrznej strony zębów, a na zewnątrz jest tylko taki metalowy drucik. Ale takie są chyba droższe :-(

jeśli tobie się to niepodoba, na tyle że chciałabyś to zmienić to zmień.Aparat stały ładnie skoryguje tą niedogodność.Madonna ma i jej to odpowiada,niektórym to dodaje sexapilu,ale wszystko zależy od ciebie

co do cen to różnie ,zalzy od rejonu polski.Polecam forum na gazecie(pl) =)

Gość e87871584375485748574857458
pORAZKA, FUU :/

Gość jak to widzicie
mam taki tunel miedzy zebiskami ze by pociaga mogl przez nia przejechac.

a jeszcze sobie przypomniałam ,że rozwiązaniem tego problemu jest nie tylko aparat.Można dać nakładki na zeby(coś jakby nadlać)

Gość Bella Cullen
moj kolega mial..taka do 4mm moze 5 mm. I mowil..a wiecie, ze faceci ze szpara..maja wieksze powodzenie P smialismy sie...P Brigitte Bardot miala szpare...a ze odniosla sukces.. nikt nie zwracal potem u innych na to uwagi. Moze nawet jeszcze bardziej do 7 mm rozszerzal P Nie wiadomo To zalezy od urody..i zebow..ksztaltu ale raczej urody nie dodaje.. Moja nauczycielka tez miala.. tak jak u Marlin Monrou tez tak bylo..np Madonna robila sie na styl Marlin.

Gość jak sie nazywa hmmmhmhmhm
ja mam te nakladki jak to powiedzialas:) tez mialam spora przerwe teraz jest minimalna ale jednak jest, chociaz o wiele lepiej sie wyglada. te 1 teraz sa wieksze, ale mozna sie do tego przyzwyczaic. Ogolnie mam duze 1 i niektorzy detysci mi odradzali te dosztukowanie, ze zle by wygladalo itd., ale nie zaluje

Gość i jak tam kluseczki
To oznacza że będzie świetnie robiła loda :classic_cool:

ja mam 1 mm i dla mnie to i tak o 1 mm za dużo. Ale nie stać mnie na taki wydatek jak aparat, trudno.