Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdka08

odezwał się w sylwestra!

Polecane posty

Gość gwiazdka08

wczoraj mial byc moj najgorszy sylwester.. bo spedzalam go bez mojego ukochanego z ktorym nie jestem juz 5 miesięcy.. pojechalam do znajomych przyjaciólki ale wcale sie dobrze nie bawilam.. ale po pol nocy stal sie cud, moj byly zadzwonil do mnie po 5 miesiącach (wciagu ktorych nie mielismy zadnego kontaktu)! zlozyl mi zyczenia i tak zaczelismy rozmawiac.. zaczal mowic ze glupio wyszlo miedzy nami itp. i ze moze bym wpadla do niego na kawe zobaczyc jego nowe mieszkanie,( ktore mialam juz kiedys zoabczyc ale rozstalismy się :() no i umowilismy sie na dzis.. ale dzis napisal mi smsa ze przeprasza ale nie jest dzis w stanie sie spotkac ze za duzo wypil i zle sie czuje..potem tam sobie pisalismy o jakich glupotach,.. nie wiem co teraz myslec.. tak bardzo sie ciesze ze sie odezwal bo bardzo go kocham, ale z drugiej strony sie boje ze znow nam nie wyjdzie.. nie wiem co mam robic.. czekac na jego kolejny krok?

Gość to zalezy
jaki był powód rozstania...

Niestety...myślę, ze pod wpływem emocji zadzownił do ciebie wczoraj...wypił sobie, rozczulił, może nie miał nikogo pod ręka, to sobie zadzwonił. Lepiej się poczuł, bo trochę go dowartościowałaś, że zgodziłaś się polecieć na jego gwizdnięcie. Gdyby cię kochał i chciał wrócić nie tłumaczyłby się dzisiaj w tak głupi spsosób! Odpusć sobie i załóż że 2010 rok oznacza dla ciebie nowe życie!:)

Gość gwiazdka08
on zaczal mnie olewac i spedzal wiekszosc czasu z kumplami,., ja sie wkurzylam o to i chcialm zrobic mu na zlosc.. bawiąc sie na jego oczach z innym.. on sie wtedy wkurzyl i zerwal.. ( jak dzwonil powiedzial mi ze to jego wina ze mial wtedy problemy i glupio wyszlo)

Gość Danabanana
Nie bądź głupia! daj sobie z nim spokój, to cwaniaczek, zadzwonił po paru wypitych kieliszkach a ty naiwna lecisz na jego zawołanie, a dzisiaj napisał ci tego sms-a że się nie spodka bo pomyślał sobie że wczoraj głupio zrobił dzwoniąc do ciebie bo nie chce byc z tobą! musisz to zrozumiec dziewczyno, otwórz wreszcie oczy i rozejszyj się za innymi chłopakami napewno są o wiele fajniejsi