Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isiunia*

Chętnie pogadam z mamusiami z Tarnowa i okolic.

Polecane posty

Gość aniadaniela
hej:) starszy już nie,a młodszy jeszcze tak,ale w najblizszych dniach zamierzamy to zmienić:) na razie w domu mam istny cyrk,bo są przeziębieni i nie wiedzą co mają ze sobą zrobić,więc się biją o zabawki, dla mnie wiekszym problemem od sikania na nocnik jest to,że żaden jeszcze nie mówi:(

aniadaniela - ja też się tym martwiłam tym że nie mówi, bo u mnie ten starszy w marcu bedzie miał 3 lata i dopiero teraz zaczyna mówić, ale dużo mówi nie wyraźnie. Ale myślę że się pomału rozgada. A Twój najstarszy nie mówi nic, nawet mama???

Gość aniadaniela
mówi ale tylko mama tata baba i dada i ostatnio mówi nie, daj, to i pić, nic więcej:( a teraz skończy 3 lata w przyszły piątek

Jak mówi te kilka słów to już nie jest źle. Mi lekarz powiedział, że dziecko ma czas do 4 roku życia z mową, chyba że nie mówi żadnego słowa to gorzej. Także nic się nie martw, podobno takie dzieci co długo nie mówią to potem z dnia na dzień mówią wszystko. Robisz urodziny synkowi??

Gość aniadaniela
no jasne:D kazdemu robię,bo mi nikt nir robił prócz 18-tki,dlatego postanowiłam,że moje dzieci będą miały urządzane urodziny i tort:D

hejka - jakich ginekologów, ktorzy znaja sie na probleach bezpłodnosci polcacie z tarnowa (procz przybycienia)

Gość Mama Fifcia
A ja mogę dołączyć???? Wprawdzie nie jestem z Tarnowa a z Dębicy ale to po sąsiedzku :) Mam półrocznego synka :)

Witamy Fifcia :) Co do problemów z bezpłodnością to niestety tylko o Przybycieniu słyszałam... Ja próbowalam zarejestrowac się do dr Sak... Ale to graniczy z cudem :(

Gość Mama Fifcia
Ja osobiscie mogę polecić dr. Piotra Janosza. Jest ordynatorem w Dąbrowie Tarnowskiej a w Tarnowie przyjmuje w swojej klinice. Bardzo rzeczowy, miły i kompetentny. Dzięki niemu mogę być teraz mamą :)

Gość aniadaniela
Witajcie kobitki!:) Jaki miły dzionek, wtreszcie sie wyspałam :D, teraz szybka kawka i myk do teściów z dziećmi:) Co tam u Was nowego?

Witam nowe koleżanki:) A ja dopiero teraz tu zaglądam, bo nie miałam od rana internetu. Chłopaki się ładnie bawią klockami, a ja się obijam :) co u WAS???

Gość aniadaniela
cześć dziewczyny :) jeżeli chodzi o leczenie bezpłodności to podobno w Krakowie jest jakaś dobra klinika, zapytam tesciową, jak bedzie pamietać adres to Wam podam :) u mnie dziś zapowiada się strasznie :( tak sobie wczoraj pozwoliłam wieczorem z jedzeniem,że teraz od dziś muszę się za siebie wziąć, w przyszłym tygodniu mam bilans dwulatka z młodszym synem i już sobie wyobrażam jak to będzie, bo on nie lubi lekarzy i jak Go badają to im mówi :"nie te" :D; wpadnę tu później, pozdrawiam Was cieplutko :*

Gość Mama Fifcia
Kamień księżycowy :) Rodziłam w Mielcu. Janosz nie prowadził mojej ciąży. Trafiłam do niego na rok przed ciążą. Miałam okropną nadżerkę i koleżanka mi go poleciła. Muszę powiedzieć że byłam pod jego wrażeniem. Miły, delikatny i przede wszystkim kompetentny. Na każde pytanie odpowiadał bez żadnego ale. Umiał doradzić. Leczyłam się u niego kilka miesięcy. Pomimo że jeździłam do niego prywatnie to nadżerkę zrobił mi na NFZ. I dobrze się stało że do niego trafiłam bo okazało się że mam policystyczne jajniki i będę miała problem z zajściem w ciążę. Zrobił mi masę badań hormonalnych, kontorlował jajeczkowanie, wyleczył z wszystkich bakteri ukrytych w organiźmie ktore mogły zaszkodzić ciąży i kazał się starać o dziecko. Już w pierwszym cyklu zaszłam w ciążę. Mówię że to dzięki niemu bo chodziłam do różnych lekarzy ale tylko on mi pomógł.

Gość a gdzieeeeeeee
a gdzie Jasnosz przyjmuje?? w tarnowie?? ile kosztuje wizyta?

Gość aniadaniela
Piotr Janosz Specjalizacja: ginekolog · zgłoś nadużycie Dane adresowe: "Euromed" Centrum Medyczne · Popraw dane · Pokaż na mapie woj. małopolskie · Tarnów 33-100, ul. Szewska 12, tel. (14) 6275658 to znalazłam w necie, mam nadzieje,że ci sie przyda :D

Gość aniadaniela
jest tam jeszcze kto, czy temat całkiem upadł? :(

Ja pochodzę z Tarnowa, mieszkałam tam 22 lata a teraz mieszkam w Olsztynie. Mam dwie córeczki. 7 letnia Natalia i 4 letnia Iza....

Gość aniadaniela
Witaj asmana:) Jak Twoje szkraby? A co z Wami kobitki? Czemu nic nie piszecie?

Gość byla gorliczanka
aniadaniela - jestes moze ? bo ja tez niby mieszkalam w gorlicach i mialabym do ciebie pare pytan , jesli oczywiscie moglabys mi na nie odpowiedziec to bylabym wdzieczna

Gość byla gorliczanka
To moze ja sie wpisze i podciagne topik do gory . Witam tez inne mamy . Ateraz krotko o sobie .Mam na imie Anka i mam dwoje dzieci , jedno 4 latka a drugie 8 msc.Tamta zime mieszkalam w Gorlicach na slowackiego kolo parku u mojej siostry , tam tez rodzilam.A pochodze z Szerzyn a obecnie od pazdziernika mieszkam w Skolyszynie kolo Jasla , troche to pokrecone ale tak jest . Nadal chodze do lekarza z dziecmi do gorlic do przychodni kolo kina . Do pani ginekolog chodzilam do przychodni do pani dr. Szpakowskiej ale ciezko do niej sie dostac, chcialam teraz sie zarejestrowac to termin jest az na ostatniego maja .Slyszalam tez ze przyjmuje prywatnie gdzies tam jak byl stary szpital ale nie mam dokladnych informacji ani nr. telefonu , chociaz od innych mamusi ze szpitala wiem ze tez ciezko jest tam sie dostac. W zwiazku z tym do MAMUSI Z GORLIC mialabym pary pytan . Gdzie Ty chodzisz do lekarza ? moze moglabys mi polecic kogos godnego zaufania . Ja jeszcze nie wybralam swojej metody antykoncepcyjnej , mam juz dwojeczke i na tym chcialabym poprzestac i zastanawiam sie nad zalozeniem wkladki . W ciazy mialam cholestaze i podobno tabletki nie sa dobrym rozwiazaniem tak powiedziala mi moja pani dr. zreszta nigdy ich nie bralam . A ciekawa jestem kto taki w Gorlicach jest godny polecenia w zakladaniu spiralki ( bo podobno nie wszyscy lekarze zakladaja). MOze Ty sama masz ten rodzaj zabezpieczenia i moglabys mi cos o tym powiedziec.Duzo czytalam na klubie mirenowiczek i jestem skolowana wypowiedziami no ale poki co trzeba bedzie cos wybrac i na cos sie zdecydowac . No to by bylo tyle .Mam nadzieje ze tu zagladniesz i ten topik nie umrze . Ps. fajnie jest spotkac kogos w wirtualnym swiecie kto w rzeczywistosci mieszka tak blisko . Pozdrawiam tez inne mamy !

Gość aniadaniela
Witaj była gorliczanko:) no niestety chyba Ci nie pomogę, bo ja cały czas chodzę do Tarnowa do mojego lekarza,który prowadzi mnie od samego początku,więc tu się nawet nie orientowałam w sprawie lekarzy,a porody oba miałam w Nowym Sączu i nie rodziłam sn; jeśli chodzi o antykoncepcję to raczej nie zdecydowałabym się na spiralę, ja stosuję zastrzyk anty i jest ok; z tego co słyszałam to dobrym lekarzem jest ordynator ginekologii i położnictwa Welz, ale nie wiem gdzie przyjmuje

Cześć !! Nie odzywałam się, bo mi coś internet szwankuje i nie miałam połączenia, czasem było ale strasznie słabe. Teraz troszkę się polepszyło, więc od razu wpadłam do Was:) Witam nowe mamusie:) Co tam u Was, jak dzieciaki? Zdrowe? Co porabiacie??

ja tez z tarnowa:) mam malutkiego bobaska:) ja chodze do dr Smidy przyjmuje w poradni K na Sowińskiego cudowna kobieta uwielbiam ją:)

hej truuskaffka ja tez chodze do Smidy - i poki co nie moge narzekac ale jak nie zajde w ciaze do konca roku to musze poszukac innego - i pewnie bedzie to przybycien

Gość byla gorliczanka
aniadaniela , dziekuje za odpowiedz , mimo ze mi nie pomoglas to dziekuje za odpis , moze kiedys kogos tutaj znajde z GORLIC BO bardzo bym chciala nawiazac taka znajomosc dzis jest sobota , pospalam duzej bo maz wstal i zajal sie mala pozdwrawiam mamusie :)

Gość aniadaniela
ja cały czas mieszkam w Gorlicach i na razie mam mnóóóóóstwo czasu:D jak chcesz,to zapytam mojej znajomej, ona jest pielęgniarką a jej mąż lekarzem; jak się dowiem to Ci napiszę kto tu jest dobry :*