Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luki17

Mam Małego Penisa !!! Proszę o radę

Polecane posty

Gość Luki17

Mój penis w zwodzie to 10 Cm Jak bym mógł go powiększyć ????

Gość dodam cos z mojoj cipki
Tak. Odpowiedź jest prosta i krótka. Obecnie jest wiele metod opracowanych specjalnie, by polepszyć cechy penisa bez uciekania się do kosztownej operacji. Chcemy by wszyscy nasi czytelnicy dowiedzieli się i mieli dostęp do wszystkich dostępnych informacji, które pozwolą na podjęcie odpowiedniej decyzji. Badaliśmy i porównaliśmy wszystkie dostępne metody powiększenia penisa. Możemy zapewniać cię, że jest możliwe zwiększyć długość i szerokość twojego penisa w stosunkowo łatwy i bezpieczny sposób. Praktycznie wszystkie kuracje, metody i produkty, o których piszemy opierają się na tych samych zasadach: ważne, by nasi czytelnicy znali anatomię penisa. Po co powiększać penis ? Tak jak tabletki, tak i rozciągacze, i ćwiczenia pomogą dostarczyć twojemu członkowi substancji odżywczych i elementów, których potrzebuje do wzrostu, bez żadnych efektów ubocznych albo szkody dla twojego zdrowia. TABLETKI Trenują podstawowe funkcje penisa we wzwodzie, która następuje tylko poprzez wzrost ciśnienia krwi wewnątrz. Te tabletki składają się z składników całkowicie naturalnych, które próbują pobudzić krążenie krwi. Pod ciśnieniem tkanka pobudzona zostaje do wzrostu. Tabletki również sprzyjają produkcji testosteronu, poprawiając erekcję, napełniając ciała jamiste krwią, powodując wzrost długość i szerokości penisa ROZCIAGACZE Funkcja rozciągaczy jest inna, niż tabletek i oparta na stałym rozciąganiu tkanki. To ciągłe rozciąganie pomnaża komórki tkanki, zupełnie jak przy ćwiczeniu mięśni, i wywołuje reakcję adaptacji. Większość tych rozciągaczy stosuje siłę wyciągającą o mocy 600 do 1500 gramów wagi na penisie, przez nieprzerwany okres czasu, wywołując reakcję adaptacji tkanek budujących penisa; powoduje to powiększenie zarówno grubości jak i długości. ĆWICZENIA Ćwiczenia są jednym z najłatwiejszych i najszybszych sposobów, by zwiększyć wielkość penisa. One nauczą cię używać i ćwiczyć ciała jamiste, ciało gąbczaste i tętnicę głęboką . Przez ich wykonywanie możesz osiągać rozwój grubości i długości, robiąc tylko kilka ćwiczeń dziennie. Te metody opierają się na badaniach ukończonych w 1970 roku, przez doktora Briana Richardsa z Wielkiej Brytanii, które opublikowane zostały w Brytyjskim Czasopiśmie Medycyny Seksualnej po tym, jak metody te dały niewiarygodne wyniki. Z wynalazku Richardsa , ćwiczenia rozwinęły się we współczesne programy, których używamy dziś. OPERACJA CHIRURGICZNA Podczas operacji chirurdzy nacinają wiązadła mocujące penisa do kości łonowej. Aby osiągać wzrost obwodu chirurdzy wstawiają tłuszcz pod skórę. Każdy zabieg jest niebezpieczny i kosztowny, dlatego nie polecamy tej metody. Mimo wszystko, jeśli myślisz o pójściu „pod nóż”, radzimy wybrać, porównać i zasięgnąć wiedzy zanim się zdecydujesz. PRÓŻNIE Teoretycznie, polega to na włożeniu penisa do plastikowego cylindra i odessaniu z niego powietrza. Powoduje to zewnętrzne ciśnienie działające na członka, powodując jego wzrost. Jednak nie zalecamy tej metody, po tym procesie prącie wraca do normalnych rozmiarów. Wysokie ilości ciśnienia wewnątrz rury również stanowią ryzyko dla twojego penisa. OBCIĄŻNIKI Jedna z najstarszych metod opartych na sile ciężkości oddziaływującej na penisa, powodującej jego wzrost. Oczywiście, w żadnym wypadku nie polecamy tej metody, może się okazać bardziej niebezpieczna od pompek próżniowych. Konkluzja Powiekszaniepenisa.org Dziś istnieje wiele metod, które pozwolą ci osiągnąć stały wzrost szerokości i długości twojego penisa - bez konieczności niebezpiecznej operacji i innych bolesnych nieskutecznych metod. Zalecamy uważne przeczytanie informacji, których ci dostarczamy, one pomogą ci wybrać najlepszą metodę dla ciebie i twojej kieszeni.

Gość nt-go
posiadam tabletki które mogą Ci pomóc:) Oryginalne, polecam!

Gość wójekstaryhuejk
10 cm boziu ludzie mają 5 cm i kobietę rozrywają od środka a tak przy okazji te tabletki to tak naprawdę leki przeciw depresyjne a maszynki pompki osłabiają strukturę i pod wpływem podniecenia i parcia macicy możesz go rozerwać

Gość spokooko
ciesz sie ze w ogole jest ;)

Gość Dawid z sali 104
A tam szmaty i tak udaja orgazm , nie przejmuj sie stary to nie twoja wina , ja to bym go nei uzywal i se odciol mlotkiem albo ew proca , mozesz tez zawsze go powiekszyc np gwozdzami , tasma , jakis tam dodatkowy kijek (tylko uwazaj zeby nie pekl) zawsze to bd juz 11cm droga do meskosci blizej coraz blizej ! ale pamietaj bywa ona dluga a twoja poprostu jest krotka , elo ziomek szufla 5 zstrzala

Gość 123Adam123
Po prostu się tym nie chwal...chyba, że na podane.pl

Gość TrudnyPrzypadek
Kolego powiem Ci szczerze że mam spore przyrodzenie, w zwodzie 23 cm. Moja dziewczyna nie chce się ze mna kochać bo podczas sexu odczuwa bardzo mocny ból. W sylwestra byłem z kumplami na domku w zakopanym. Było sporo starszych dziewczyn które były dość szalone. Pierwszej nocy przed sylwkiem zaproponowały gre w pokerka rozbieranego aby sie poznac. Któras partie przegrałem i musiałem rozebrać sie do 0. Na poczatku wszystkie laski podjarały się że mam takiego dużego że chciały by się przespać ze mna. Jednak jak zaproponowałem sex to każda odmówiła bo się bała. Bez sensu. Kolega Up miał racje, nawet jak masz tak małego penisa dasz więcej rozkoszy kobiecie niż ktoś kto ma takiego penisa jak ja. Po prostu musisz dużo ćwiczyć. Nie wielkość lecz technika zrobi z Ciebie zawodnika!

Gość Bozon Higgsa
Pieprzenie w bambus. Jak zarywasz laskę to ona o tak nie wie jakiego masz. Dopiero sam na sam w sypialni się okazuje co kto ma poukrywane. Prawda jest taka, że w takiej sytuacji nawet najlepsze laski są bardziej przejęte tym jak Ty je ocenisz. Czy zdarzyło się komuś w takiej sytuacji, że panna już w negliżu odmówiła współżycia? No fakt , może się okazać, że nie będzie chciała powtórzyć takiej nocy, ale zawsze możesz mieć codziennie inną, jak potrafisz poderwać, przy czym wielkość pałeczki nie ma na tym etepie żadnego znaczenia

Gość Masz rację Tomek Adam
szmaty udają orgazm :-)

Gość gość
tak to prawda szmaty udaja orgazmy a penisa nie da sie powiekszyc. Mozna ale tylko operacyjnie. deal with it

Gość gość
A ja lubię duże,na codzien mam w domu 22cm,jak bedę szukać cos na boku ,to tez przynajmniej te 20 cm. Jak się popieści to wszystko się zmieści,wiem co mówię bo naprawdę ciasna jestem i do tego do dużych kobiet nie należę.

Gość gość
w dópiemm co ona mysli robi dochodzi czy ódaje...rócham se dla siebie i chóuj

Gość gość
ja tez mam troche malego bo 16 cm i boje sie ze dziewczyna mnie wysmieje ;/

Gość gość
Jeśli chcesz pogrubić sobe penisa przy pomocy medycyny estetycznej, możemy ci pomóc. Szczegóły na priv. sandra.jolie@wp.pl