Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajdontnoł

jak się GO pozbyć?

Polecane posty

Gość ajdontnoł

mam problem, związałam się z chłopakiem który na począku wydawał się idelany, ale teraz mam coraz większe wątpliwości, chce to zakończyć, ale tak, żeby go nie zranić, najgorsze jest to że zaczął się ostro angażować, jesteśmy z sobą bardzo krótko (nie minął nawet miesiąc) a on już się do mnie ostro dobiera, wie że mi to nie pasuje, a mimo to szuka tylko okazji, na początku jeszcze sie starał, ale teraz ma postawiony cel ( tak mi się wydaje) i kiedy tylko jesteśmy sami, zaczyna mnie obmacywać, wkładać ręcę pod spudniczke, co zrobić, żeby grzecznie się jego pozbyć?

Gość tu chyba się nei da grzecznie
powiedz mu, że niech nie liczy na seks, bo masz swoje zasady. Jak mu sie nie podobają ,to sorry - droga wolna. Spódniczka ;)

Gość ajdontnoł
napewno powie że to nie ma znaczenia, a kiedy będzie tylko okazja, znów będzie tak ostro natrętny

Gość tu chyba się nie da grzecznie
jak bedzie ostro się do Ciebie dobierał, to mu ostro powiedz, co myślisz i niech spada. Trochę asertywności dziewczyno, nie daj się macać jakiemuś palantowi - jesli tego nie chcesz.

Gość ajdontnoł
wczoraj troche przegiął, byłam pijana, a on dotykał mnie w taki sposób.. a kiedy chciał ściągnąć mi bielizne, powiedziałam Stop, to kazał mi wyluzować, cieszę się tylko że postawiłam na swoim

Gość smarkacze
chłopczyk ma dziewczynkę więc chce ją obmacac ,musi się przecież pochwalic przed kumplami . dziewczynka ma chłopaka który ja obmacuje i mimo że jej to nie pasuje nie potrafi się pozbyc palanta . Poczekaj kilka lat !

Gość ajdontnoł
poczekać na co? tu nie chodzi o mój wiek, bo mam 18 lat, poprostu nie jestem łatwa, i nie pójdę z kimś do łóżka, do kogo nie mam 100 % pewności

Gość jjjjjjjop
* co zrobić, żeby grzecznie się jego pozbyć? powiedziec wprost !

Gość nabierz do niego pewnosci
i daj sie wreszcie przeleciec:P