Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liwia1.18

Imię ELENA

Polecane posty

Gość liwia1.18

Co myślicie o imieniu Elena?Mi osobiście bardzo się podoba.Nie wiem jednak czy dobrym pomysłem byłoby nadanie go w przyszłości mojej córce...:/

Mam znajomą o tym imieniu, uważam, że jest ładne, oryginalne, ale... dość nietypowe. Ja generalnie nie jestem za nadawaniem dzieciom nietypowych imion (niepolskich) bo naraża to na niepotrzebne szykany - ale.. to moje zdanie.

Gość sienmar
Liwia:)a powiedz mi jak Tobie żyje się z Twoim imieniem? powiem szczerze, że sama myślałam dać mojej córeczce tak na imię (jestem w 6msc ciąży), ale niestety wsród moich bliskich jest też sporo przeciwników -nieznających tego imienia wcześniej i drugim zapasowym było Elena , ale nigdzie nie mogę znależć daty imienin dla Eleny i tak się zastanawiam, czy pozostać tawrdo przy Liwi. Poradź proszę

Gość piękne imię!
zawsze mi się podobało

Gość jfdsjfoiasf
Nie podoba mi sie, ex mojego meza tak miala na imie i to byla Rosjanka, tam co druga to Elena.

Gość Goucho
Elena, bardzo ładne. Mi się kojarzy z filmem Cinema Paradiso, tam była taka młoda Elena blondynka z niebieskimi oczami, w której kochał się główny bohater, Włoch. Baaardzo ładna dziewczyna i tak mi się to imię kojarzy, z ładnymi dziewczynami. :-)

Gość chalinka
Nasza coreczka to Elena, kiedy sie przedstawia, wiekszosc osob jest pozytywnie zaskoczona :) Mlodsza to Matylda...

Gość okey okey
i na chuj tak wymyslać

Gość oj szkoda że się robi
popularne, bo mi się bardzo podoba.... jakbym miała córeczkę to tak bym nazwała. Nie zgadzam się, że oryginalne imię, naraża na szykany - TO JEST RACZEJ KWESTIA CHARAKTERU DZIECKA.... np za moich czasów, w podstawówce, naśmiewano się z pewnego Marka - imię popularne w tamtych czasach, bo był jakiś taki ciapowaty i marudny i chłopaki nie mogli się powstrzymać!.... za to miałam koleżanki Jowitę i Angelikę - imiona bardzo rzadkie 20 lat temu i nikt się z nich nie śmiał, bo po prostu były to fajne, pewne siebie dziewczynki. Ja mam syna Alana i choć często na necie spotkałam się z krytyką tego imienia, w realu nikt się nie ośmielił :P, a syn jest popularny i lubiany w szkole- widzę, choćby po ilości kolegów dobijających się do naszego domu! Uważam, że Alan i Elena fajnie by brzmiało... na ale na razie mam 2 synka- który też ma oryginalne imię :P

Gość gość
Ja mam na imię Malwina. Jak byłam młodsza to nie lubiłam bardzo swojego imienia. Ale z biegiem czasu bardzo je doceniłam. Zawsze w szkole byłam jedyną Malwiną. Dlatego teraz szukam nietuzinkowego imienia dla córki. A że spodziewam się bliźniaczek to planuję dać im imiona Olga i Elena.

Gość Elena001
Mam 17 lat i tez mam na imię Elena . Imię nie jest takie popularne i nie jestem jedna z wielu dziewczyna która co druga ma takie samo imię :) Teraz mi to imię pasuje ,ponieważ kiedyś nie bylam jakoś zadowolona z niego ,a teraz sie cieszę i jak sie komuś przedstawiam to słuszne bardzo pozytywne komentarze na temat mojego imienia :) Polecam :)