Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unfaithul009

Jestem.. odpowie ktos?

Polecane posty

Gość unfaithul009

Cześć. mam 18 lat... mam problem.. kurde żałosna jestem, ale lepiej mi wygadać się na forum i szukać pomocy wśród obcych. W kwietniu poznałam fajnego chłopaka. Inteligentny, przystojny, trochę nieśmiały.. Poznaliśmy się przypadkiem.. Zaczęliśmy się spotykać.. Bardzo go lubiłam, ale wtedy jeszcze w głowie miałam swojego poprzedniego... pisałam z kilkoma.. po pewnym czasie zorientował się, że mi nie zależy i zerwał kontakt... A mi dopiero wtedy zaczęło zależeć.. wiem banalna sytuacja... byłam głupia.. to też wiem.. wczoraj na sylwestrze przypadkiem się spotkaliśmy... powiedział, że teraz już nie chce mieć żadnej dziewczyny..chcę się wyszaleć, korzystać z wolności przynajmniej jakiś czas. ale nigdy nie będę mu obojętna... jak mam go przekonać żeby dał mi szansę? dodam, że to naprawdę ciężki przypadek.. nie chce się spotkać, porozmawiać, nie dociera to do niego, że mi zależy.. ma żal bo on mnie kochał. WIEM, ŻE MÓJ PROBLEM JEST BANALNY, ŻE CHCIAŁAM TO MAM... wiem.. zaraz będziecie po mnie jeździć.. ale chcę żeby ktoś mi pomógł... bo męczy mnie to już od paru miesięcy. może macie jakieś sposoby.? z góry dziękuję.

"ma żal bo on mnie kochał" - używaj słów, które rozumiesz. Mógł być zauroczony, nawet zakochany. Ale Z PEWNOŚCIĄ NIE KOCHAŁ.

Gość kawanalawe
dziewczyna pyta co ma zrobić.. pomóżmy jej

nie kochał Cię powiedział, że już nie chce się z nikim spotykać, nie chce się spotkać, to nie ma co nalegać chyba, że chcesz to możesz do niego zadzwonić zobaczył, że go olewasz i dał sobie spokój, teraz nie chce Cię bo myśli, że jesteś zdradziecką lafiryndą ;p

Gość kawanalawe
ale on nie chce rozmow. wydaje mi się , że on się ich bi.. boi się rozmowy... bo byłam zdradziecka lafirynda.. tzn. nie puszczalam sie itd.. ale mialam wielu.... dopoki nie poznalam jego.. ale chociaz moglam sie wygadac.. jakos mi lzej. dzieki.