Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość br3jk

Jak przytyć 10-20 kg ?

Polecane posty

Gość br3jk

Witam wszystkich. Mam 17 i 175 cm wzrostu. Ważę 58kg i chciałbym przytyć w tym nowym roku 10-20kg. Czy jest to możliwe ? Do wakacji chciałbym już trochę więcej ważyć. Proszę pomóżcie ! Mile widziane opinie expertów w tej dziedzinie. Z góry dzięki. PZDR

Gość bebebebe
dużo masła, serów, tłuszczu, mleka, sosów, pizzy, kalorycznych napojów.

ja też bym chciała przytyć bo same kości są ze mnie.. a jem za 2 osoby, więcej niż mój chłopak... jakieś rady?

Gość br3jk
witam dzięki za odpowiedzi, ale chciałbym wiedzieć jeszcze więcej ;/ jem już za dwóch i tuż przed pójściem spać tak dużo ale to nic nie pomaga. Może powinienem zrobić jakieś badania ?? Możliwe żebym miał tasiemca albo coś takiego ? Czytałem o tym i że to zjada część jedzenia które my sami jemy i tak to rośnie a ma się to przez całe życie ! Proszę pomóżcie, aha odnośnie tych posiłków to jem ich w ciągu dnia od 3 do 6 i są zazwyczaj obfite w białko ( mleko ), tłuszcze ( mięso, masła, sery itd. )

Gość maxilalka
dlaczego chcesz przytyc 20 kilo????????????????? matko przeciez bedziesz wtedy wazyc ok 78 toz to straszne.... jak czujesz sie za szczupła to przytyj ze 3 kilo i rozbuduj miesnie zeby fajnie miec wyrzezbione cialko

Gość maxilalka
wow...SORRY NIE DOCZYTALAM ZE JESTES FACETEM!!!!!!!!!!!!!!!!! SORRY!!!!! ALE I TAK JAK PRZYTJESZ TYLE TO BEDZIESZ OKROPNA KLUCHA A NIE ZADBANYCM FACETEM...CWICZ, CWICZ I JESZCZE RAZ CWICZ, DIETA BIAŁKOWA A NIE TŁUSZCZ!!!!

Gość br3jk
wiem ze bede wazyl okolo 78 kg ale nie tylko zeby miec tluszcz i tylko tluszcz chce tez cwiczyc i rozbudowac klatke i barki oraz brzuch ale nie umiem cwiczyc nie mam sposobu moze cos poradzicie jakie cwiczenia ? wtdy chodzilbym na silownie albo kupil wlasny sprzeet piszcie jak z tymi cwiczeniami z gory dzieki :)

Gość br3jk
a odnosnie tej diety bialkowej to moze cos poradzisz co jesc i jakie ewentualnie sumplementy ?? chcialbym do wakacji przytyc okolo 10-20kg no moze 10 bo tak jak mowisz maxilalka 20 to moze byc za duzo i fajnie zgrabnie wygladac aha a odnosnie krzywych nóg to da sie cos z tym zrobic ??

Gość Emmett Fitz-Hume
br3jk- pewnie nic nie zrobisz :P Mój kumpel jest strasznym chudzielcem. Przy wzroście 180 cm waży ok. 60 kg. Żarł gainery do każdego posiłku, majonezy itp. i jedyne co tym zyskał, to... sraczka. Ale i tak prowadza się z najlepszymi dupami bo (podobno) ma duży sprzęt ;)

Gość br3jk
ale musi być jakiś sposób na przybranie wagi !! :(( a co powiedzielibyście na ćwiczenie i branie przy tym jakichś odżywek (jakich ? jak znacie podpowiedzcie - ja osobiście jestem przekonany tylko do tych firmy Olimp i tylko tych ale jest ich masa i różne rodzaje a ja nie wiem jakie wybrać [już kiedyś brałem ale nic prawie nie dały tylko troszke wzmocniłem brzych i przytyłem około 1-2 kg ] ) napiszcie co o tym sądzicie aha zna ktoś jakieś dobre ćwiczenia na klatę barki i plecy ??

Ćwicz dużo, to mięśnie Ci urosną.. A po 2 nie faszeruj się tłustym żarciem bo to nie niezdrowe. A jak za szybko przytyjesz to będziesz miała rozstępy. Ewentualnie mogę Ci rzucić moje 6 kg ;p

Gość br3jk
zawsze się przyda możesz rzucić :)) a tak poza tym to nie chodzi mi o niezdrowe jedzenie tylko o obfite jedzenie czyli co mam jeść żeby przytyć te 10kg i czy brać te odżywki ( jakie? )

Gość buehehehehehehhehh
Ja też potrzebuję przytyć 8-10 kg :) 158 wzrostu (chyba, że urosłam do 160 przez ostatni rok :D), 19 lat, 40 kg

Gość br3jk
a tak w ogóle to dziewczyna twojego wzrostu powinna tyle ważyć bo jak będzie ważyć kilka kilogramów więcej to może robić się szersza w biodrach i na udach a z tego co wiem dziewczyny powinny mieć szczupłe nogi i fajne bioderka to tyle i powodzenia :))

Gość Emmett Fitz-Hume
Ja uwielbiam chude kobiety :)

Gość didjdido
Ja jeszcze rok temu miałam ten sam problem, ważyłam 40kg przy wzroście 168cm, wygladalam jak kosciotrup :o Zaczęłam jeść dużo fast foodow, do obiadu frytki z majonezem, na kolacje jadłam to co na obiad, np. kotlet+frytki+sałatka. Dodatkowo codziennie piłam 2l coli, czesto piwo i do tego zajadałam się chipsami (1-2 paczki dziennie) Słodyczy nie jadłam bo nie lubię. W ten sposób w niecałe 4 miesiące przytyłam 15kg :) Nie jest to zdrowe niestety ale u mnie poskutkowało i teraz wyglądam jak człowiek :)

Gość br3jk
a co sądzicie o napoju nutridrink ? przeczytałem na internecie że zastepuje posiłki i pomoga chyba przytyć ale jest dość drogi bo jedno oppakowanie kosztuje ok. 5 zł a w dniu trzeba pić takich opakowań około 5 napiszcie co o tym sądzicie !! z góry dzięki i pozdrawiam

Gość BlackMamba0
10-20 kg? Zacznij mieszkać między biedronką aaaaaaaa biedronką.Mieszkam 4 rok...i bywało lepiej z moja wagą.pzdr.

Gość koleś jo
ej ludzie ja chce przytyc co jeść mogom być fast foody i tyle powiedcie co jeśc