Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam dobrej rady

znalazlam u mojego faceta wiadomosci do innej kobiety

Polecane posty

Gość szukam dobrej rady

pisal jej kiedy pojda razem na impreze ( oczywiscie za moimi plecami) do tego slodkie slowka.. Oczywiscie jak to odkrylam od razu zarzadalam wyjasnien. Przepraszam, przyznal sie ze zachowal sie jak pajac, ze mnie kocha... Wiem ze do niczego nie doszlo, skonczylo sie tylko na pisaniu. Co mam robic?? jak dalej z nim postepowac ?

hm ciezka sprawa, teraz masz jak w banku, że bedzie usuwal kazda wiadomość. Juz nic nie znajdziesz. Moglas poczekać , troche poobserwować sytuację. facet który pisze do innej tego typu rzeczy, szuka czegoś. Co pisal konkretniej? Jakie slodkie słowka? Widocznie mu sie podoba ta dziewczyna. ja bym straciła zaufanie w tym momencie i była czujna.

Gość szukam dobrej rady
pisal jej cos tam , witaj gwiazda... kolorowych senkow.... ja wiem co to za dziewczyna, wiem ze ona mu sie podoba ale z 2 str mam pewnosc ze nic nie zrobil bo ona ma faceta. sama nawet odp mu, ze ona nigdzie bez swojego goscia nie chodzi.... On zachowal sie jak szuja, i wiem ze zdal sobie z tego sprawe ze bardzo mnie skrzywdzil. tak jak pisalam przepraszal, prawie sie rozplakal, a ja poprostu nie wiem jak dalej mam z nim byc, zapomniec, spotkac sie i uda ze nic sie nie stalo??

Gość szukam dobrej rady
dodam ze mamy po 20 pare lat ,jestesmy razem bardzo dlugo nie jestem przewrazliwiona nastolatka

Gość jaaaaa tam
po ile lat macie..........? przykro mi.ale z niego SWINIA !!!

Gość huuraaaaaa nowy roooook
NIECH ŻYJĄ KOMÓRKI I CHORE ZWIĄZKI!

Czasami ludzie wybaczają sobie gorsze rzeczy, bo ta strona, która zawiniła, uświadamia sobie, że popełniła wielki błąd. I żyją razem przez wiele lat, nie wracając do tego co było i zapominając o tym. Dlatego może jeszcze nie warto go skreślać, zwłaszcza że tak jak mówisz - do niczego nie doszło i skończyło się na smsach.

powiem Ci,ze nie mozesz zachowac sie jakby nigdy nic. Bo jak? Zabolalo Cie to i tyle . Daj sobie troche czasu, kilka "cichych dni" nie zaszkodzi. Chociaz ja z moim mezczyzna wyznajemy zasade "tylko rozmowa", ale co On jeszcze moze Ci powiedziec i jak sie wytlumaczyc ze pisal slodkie smsy do tamtej laski? Raczej nie moze nic wiecej dodac. Minusa ma i juz. Powiedz mu,ze jak chce szukac wrazen, to nie z Toba te numery i ze musi Ci przejsc teraz nim znowu bedzie ok.

Gość angel8888
Ja na Twoim miejscu droga autorko bym sobie dala znim spokoj bo skoro raz to zrobil to moze sie to jeszce zdazyc kiedys a nikt chyba nie chce byc traktowanym... Moze tez dobrym wyjsciem jeste troche odczekac moze on cos zrozumie:)

Gość MONIKA1234567
żuć go mężczyzn na świecie jest pełno

Gość ciocia dobra rada==
moglas poczekac i nie pytac no ale trudno udaj,ze juz o tym zapomnialas tak zeby uspic jego czujnnosc faceci sa przebiegli ale nieraz maja glupie wpadki hehe obserwuj czy np nosi caly czas przy sobie kom,albo czesciej na nia zerka,wymysla jakies wyjscia z kolegami albo ma glupie wytlumaczenia

Gość jkdjklgdgd
" moglas poczekac i nie pytac no ale trudno udaj,ze juz o tym zapomnialas tak zeby uspic jego czujnnosc faceci sa przebiegli ale nieraz maja glupie wpadki hehe obserwuj czy np nosi caly czas przy sobie kom,albo czesciej na nia zerka,wymysla jakies wyjscia z kolegami albo ma glupie wytlumaczeniaę brawo dla kolejnej kretznki:D radzisz jej, zeby byla szpiegiem i kontrolowała... heheheh, spoko. oni oboje nie wiedza co to zaufanie i zwiazek. a napisac nawet kolezance, ktora sie dlugo zna "milej nocy", to oczywiscie zaraz zdrada:D:D:D:D:D

Gość ciocia dobra rada==
no coz....... po 20 pare.... wiek taki,ze szuka wrazen i moze tez dlatego,ze poprostu jestescie dlugo razem i popadliscie w rutyne moze pomysl nad przyczyna???????????i kiedy o tym sie dowiedzialas

Gość ciocia dobra rada==
do autorki powyzej no wiez kretynka nie jestem ,zalezy jak kto na to patrzy jak sie laska martwi to co jej szkodzi,lepsze to niz ma tracic czas na ten zwiazek jesli by sie cos faktycznie wydarzylo i niby ma czekac az ja zdradzi i jej o tym powie??????????? widac facetowi czegos brakuje w zwiazku no i ma sklonnosci do takich smsow obys sie nie znalazla w podobnej sytuacji wtedy ty wyjdziesz na kretynke jesli tak bedziesz myslala znam pare takich kolesi co tak robia

Gość pieprzysz dziecko drogie.....
"jak sie laska martwi to co jej szkodzi,lepsze to niz ma tracic czas na ten zwiazek jesli by sie cos faktycznie wydarzylo i niby ma czekac az ja zdradzi i jej o tym powie???????????" glupia jestes. serio. lepsze zagrywki i sprawdzanie, niz jedno porzadne wyjasnienie? skoro nie potrafia ufac i tworzyc wiezi w zwiazku, to oboje sa dziecmi. a ty jestes najwieksza gowniara, skoro uwazasz, ze pary nie moga miec znajomych - o ile tro prawada i autorki - ktorym moga napisac czasami cos milego przy okazji. a to, ze sie ukrywaja oboje, to znaczy, ze oboje sa niedojrzali do zwiazkow, i oczywiscie nie potrafia korzystac z komorek. "znam pare takich kolesi co tak robia " i dlatego jej tak radzisz? co nas obchodza twoi znajomi? CHUUJ nas to obchodzi!!! sama sobie towarzystwo dobierasz, to widzisz taki swiat dzieki nim dziewczynko. powinnas miec swoj rozum, a nie poisac komus, bo twoi znajomi tacy sa. gratulacje, dzieki nim jestes tak samo pojebana jak oni. "kto z kim przestaje..."

facet w wieku dwudziestu paru lat piszący "kolorowych senkow" nie może byc normalny:P

Gość Invicta ale tu juz nie o to
chodzi:) popatrz co sie dzieje z ludzmi w ogole dzisiaj... zreszta, mlode dziewczyny lubia czasem mile slowa, typu "dobranoc kotus" i takie tam:)

ale senki ? xD masakra jakaś. Widzę co się dzieje, większość jest jakaś, nie wiem, niedowartościowana chyba. Wszyscy szukają nowych wrażej. Jak nie rżnięcie dziewczyny kumpla, to kokaina albo wchodzenie w zakręt 120 na godzinę. A facet dziwny. Albo czekać na zmianę i mieć nadzieję, że się zmieni, albo kopa w doopę i krzyż na drogę.

Gość taa podgladanie sprawdzanie
to po co wam w ogole komorki, dzieci drogie? @Invicta - nie zgadzam sie z toba, jesli chodzi o rozwiazanie... ale coz, takie to dzisiaj "zwiazki" ludzie tworza. nie wiedza chyba nawet, co znaczy "zwiazek":(

Gość szukam dobrej rady
Niewazne dlaczego to zrobil, jestesmy razem baardzo dlugo, moze szukal wrazen, moze to byla zwykla glupota. ja sie o tym dowiedzialam, on mnie przepraszal, przyznal ze mnie zawiodl... ale co teraz?? jak sie zachowywac w stosunku do niego??

Gość ciocia dobra rada==
pieprzysz................. odwal sie kobbbito,znam napewno barziej zycie niz ty gdzie ty zyjesz?halo? pewnie ze mozna ale........no wlasnie-dla tego jej radze zeby sobie luzowala ale byla bardziej czuja a ty sie tak nie bulwersuj,bo bo zylki na czole ci popekaja,heeeeeeeeeeee takie sa realia a ty widocznie zyjesz w swiecie bajki,no coz gratuluje

Gość ciocia dobra rada==
autorko pomysl jak wygladal i wyglada twoj zwiazek moze sama znajdziesz rozwiazanie,bo tak naprawde nikt z nas nie wie jak jest miedzy wami i jaki to jest zwiazek moze cos ukrywa a moze nie,poprostu poobserwuj,nie jest powiedziane,ze sie cos dzieje

Gość ciociu biedactwo.........
"odwal sie kobbbito,znam napewno barziej zycie niz ty gdzie ty zyjesz?halo?" pewnie, ze znasz, bo takie samo jest twoje otoczenie i nie wyrwiesz sie z niego, a innym bedziesz mowic, ze skoro tak nie maja, to nie wiadomo, gdzie zyja:D:D:D:D jestes skazona juz tym chorym otoczeniem swoim. a gdzie inni zyja? poza kafeteria, wsrod normalnych ludzi, a ciebie nic nie przekona juz:D powodzenia!

Gość justletmiknow
niestety... on ma cie tak naprawde gdzies. Twoje uczucia, nie kocha cie i nie szanuje. Zrozum to. Zaslugujesz na mezczyzne ktory bedzie cie dobrze traktowal. Jesli siebie cenisz to go zostaw.

Gość Penny Ryc
01.01.2010] 22:30 [zgłoś do usunięcia] szukam dobrej rady Niewazne dlaczego to zrobil, jestesmy razem baardzo dlugo, moze szukal wrazen, moze to byla zwykla glupota. Uwazasz, ze glupota to to samo co szukanie wrazen? O.K. :P ja sie o tym dowiedzialam, on mnie przepraszal, przyznal ze mnie zawiodl... A co innego mogl zrobic, jesli w tej chwili jedyna rzecza na ktorej moze sie oprzec jest Wasz zwiazek - interesujaca go dziewczyna jest zajeta, a nawet gdyby byla wolna... uwiedzenie jej wymaga troche czasu. Wgodniej miec w tym czasie kogo rznac - brak sexu powoduje frustracje - a i odrobina wpolzawodnictwa na pewno pomoze jego ukochanej w przyszlym podjeciu decyzji na jego korzysc. ale co teraz?? jak sie zachowywac w stosunku do niego?? Zostac oczywiscie. Juz wiesz, ze ma tendencje do zdrady, ale wiesz tez, ze chwilowo niewygodnie mu sie z Toba rozstawac. Gdybys chciala byc pewna swojego mezczyzny i byc z osoba wierna tak bardzo, ze bylabys gotowa przezyc moze kilka lat bez zwiazku zanim go spotkasz, juz bys nie miala dylematu... Wiec, chyba wybralas. Dla Twojego dobra zatem bedzie zapomniec. Moze bedziesz miala szczescie i on tylko podrywa rozne dziewczyny slowami i ewentualnie po jednym jedynym numerku wraca do starej partnerki? Ta przygoda na pewno nauczy go ostroznosci i moze nigdy sie nie dowiesz :P Z

Gość ushshs
@Penny Ryc a moze sie wlasnie mylisz... widzisz tylko w jedna strone... ech, baby.

Gość Alizeeeee
Rzuć frajera jak najszybciej, ja tez mam podobna sytuacje. Mam pewien plan, zaczynam postępować tak jak on, będę się umawiać przez internet ale wcale nie będę tego aż tak bardzo ukrywać, niech poczuje jak to jest, a po pewnym czasie zostawie go.