Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaaaaaaaa55555

wyrzuty sumienia...

Polecane posty

Gość kingaaaaaaaa55555

mieliscie kiedys wyrzuty sumienia?? jak to jest?? odp prosze ja nigdy nie mialam, a chyba powinnam

Gość pasztety są pyszne
A co bzykałas się na sylwestra z jakimś brzydalem ?

Gość kingaaaaaaaa55555
geln b ty cioto dlaczego wpieradalasz sie w kazdy temat psycholu, te twoje wypociny nawet nie sa smieszne

Gość kingaaaaaaaa55555
chcialbys wiesniaku, lepiej odpowiedz na moje pytanie jak juz tu jestes i sie nudzisz, przydaj sie na cos, moze jestes socjopata tak jak ja???

Gość pasztety są pyszne
Ja miałem nie raz ... miewam czasami ale nie cały czas.

Gość kingaaaaaaaa55555
i jak to jest jakie to uczucie, ja nie mam nigdy, kiedys jak bylam dzieckiem chyba mialam a teraz nigdy przeciez kazdy powinin je miec!!!

Gość pasztety są pyszne
Jakie uczucie ,wstyd srom i zażenowanie , co innego można czuć :)

Gość ksenofob
rucham was wszystkich w dupala

Gość eeeeeee
nie mozliwe ze nie mialas, moze sobie z tego sprawy nie zdjaesz

Gość kingaaaaaaaa55555
psychiczni nie maja, dlatego pytam jak to jest, czasem mam poczucie ze cos zle zrobialm, ale nie dreczy mnie sumienie, czyli co wyrzuty sumienia mozna przegapic??

Gość kingaaaaaaaa55555
w poniedzialek mam sprawdzian polroczny z przyrody. w ogole sie jeszcze nie uczylam. powinnam miec wyrzuty sumienia? moze nie pojde i powiem ze sie zgubilam? wkoncy podstawowke mam bardzo daleko, az w miescie. Bo u mnie na wsi to jest tylko takie dla klas 1-3

Gość eeeeeee
poczucie ze cos zle zrobialm - to co ci mowi w twojej glowie, ze zle zrobilas, nazywa sie potocznie sumieniem. i to sa wlasnie wyrzuty sumienia. takie proste, a ty pewnie sobie nie wiadomo co wyobrazalas.

Gość pasztety są pyszne
jestem psycholem i wyrzuty mam :classic_cool:

Gość kingaaaaaaaa55555
czyli jka ktos mowi ze go dreczy syumienie to nic go nie dreczy tylko tak sie mowi??

Gość zyry
ja dzisiaj miałem na kacu nie dałem żulowi szluga bo mi się nie chciało już wyciągać z kieszeni i powiedziałem że nie mam a przed chwilą wyciągnąłem moja dziewczyna się spytała czemu mu nie dałem i co jak ja bym był na jego miejscu .. niby głupota ale mnie to zżera wyszedłem w jej oczach na jakieś pieprzone skąpiradło które żałuje trucizny komuś a później mi go było szkoda bo nie był takim brudnym śmierdzącym menelem tylko nawet normalny kto wie może po prostu wracał z imprezy sylwestrowej ; D no ale czuję się jak ostatni gnuj teraz bo ogólnie tak nie robię i nie wiem czemu tak zrobiłem i w ogóle po tym chlańsku wczorajszym mam wyrzuty sumienia po wszystkim praktycznie ;d

Gość eeeeeee
a jak wiesz ze cos zle zrobilas to nie masz takiego myslenia wlasnie, ze zle zrobilas, moglas zrobic inaczej i szkoda ze nie mozna czasu cofnąć? moze z tym czasem to juz przesada, ale takie wlasnie myslenie "zle zrobilam, moglam zrobic inaczej" to sa wyrzuty sumienia. kiedy sie zrobilo cos zle w naszym wewnętrznym pojeciu co jest dobre a co zle.

Gość eeeeeee
wyrzuty sumienia ma kazdy, nie mozna ich "przeoczyc", ale bardzo skutecznie stłumic i niedopuszczac do siebie. masz problem z emocjami, stad prosta droga do zaburzen i nerwicy powodzenia :)

Gość kingaaaaaaaa55555
poprostu kiedys mialam wyrzuty, wstret do siebie bez powodu a teraz nic, chociazby nie wiem co, ma tak ktos jeszcze???

Gość eeeeeee
bosze, ale wstręt do siebie to nie sa wyrzuty sumienia. tlumacze ci wyraznie co to jest, jesli ich "nie masz" to zwyczajnie je tlumisz. czego ty jeszcze chcesz? moze w ksiazkach poszukaj, jak mi nie wierzysz, a ci osoba kompetentna to mowi!

Gość kapitannemstatku
ja mam , a jak chcesz wiedziec jak to wyglada, to wejdz na moj temat

Gość kingaaaaaaaa55555
wstre do siebie to nie sa wyrzuty? to co mam zrobic zeby je poczuc, od czego mozna je miec??

Gość eeeeeee
masz te wyrzuty! przeciez sama napisalas ze czasami masz poczucie ze zrobilas cos zle TO SA WLASNIE WYRZUTY SUMIENIA pojmiesz to wreszcie czy ci 500 razy trzeba tlumaczyc