Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S.illy

Przytulanie się.

Polecane posty

Gość S.illy

Nagroda dla osoby, która przeczyta i jakoś doradzi. chłopak #1 - Tomek chłopak #2 - Robert (obydwa imiona są zmienione) Sylwester był wczoraj, jak każdy wie. No i ja zaprosiłam do siebie dwóch moich kumpli (jestem dziewczyną, która zadaje się głównie z chłopakami) no i wszyscy leżeliśmy sobie na łóżku, ja pośrodku i Tomek się mnie pyta czy może położyć na mnie głowę, bo nie widzi filmu, no to położył i jak się film skończył to on dalej tak leżał, tylko jeszcze rękę położył mi przez, hm, ciało, że leżał do mnie przytulony. Robert, którego znam dopiero kilka miesięcy (i strasznie mi się podoba, o czym Tomek wie!) leżał trochę jakby obrażony. Gdy Tomek poszedł do łazienki on jakby przypadkowo kładł łokieć na mojej ręce więc się go spytałam czy też chce się położyć i coś tam mruknął i niby mnie objął i się przytulił ale tak lekko, że nie wiedziałam, czy nie chce, czy się wstydzi. Denerwował mnie wzrok Tomka, jakby, no nie wiem, zazdrosny, ale dobrze wiem, że mu się nie podobam czy coś. I koniec końców, po kilku godzinach Robert się odważył i wtulał we mnie bardzo, bardzo mocno, kilka razy spojrzeliśmy sobie głębiej w oczy, że aż mnie ciarki przeszły, dotykaliśmy się nogami i nasze poliki się stykały. Kilka razy powiedział, że czuje jak mi serce bije i mówił to takim miłym szeptem. Czułam się, cóż, wniebowzięta i zastanawiam, czy mu się podobam, czy po prostu chciał... hm... poprzytulać z kimś, kto jest dosyć cycaty.

Gość pasztety są pyszne
Słowo klucz cycaty ...:classic_cool:

Gość a propo
dwoch facetow i ty jedna ? chyba wiadomo ze chcieli sie poprzytulac albo i mieli nadzieje na jakis trojkącik :-P

Gość dilaj
Na pewno mu sie podobasz :) Chlopak wygladal na poczatku na obrażonego dlatego, że Tomek mial z Toba bliski kontakt. A faceci nie lubia sie z nikim dzielić. Pomysl jakbys sie czula gdybyRobert, ktory Ci sie podoba,dotykal inna laske? Czyli wiadomo, Robert jest dla Ciebie :) Powodzenia :)

Gość dlugopisa
a to, ze tak elkko sie polozyl, to strach, zbye nie bylo Ci za ciezko i byl pewnie troche oniesmielony na poczatku. mam podobnie:P

Przewiduje 2 scenariusze. 1. Faktycznie mu się podobasz. Temu co powiedział, że czuje Twoje serce. 2. Czasem jest tak, że jeśli facet nie ma się do kogo przytulić, to przytuli się do tej do jest dostępna. Oba przypadki równie prawdopodobne.

Gość gość
:)