Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kresssska

Poradźcie brac escapelle?

Polecane posty

Gość kresssska

wczoraj kochalam sie z mężem i kiedy mąż dochodzil wyciagał go ze mnie a tu zonk okazalo się że prezerwatywa pękła sperma wyciekała z niego ale coś na bank dostalo sie do srodka. to 20 dzień cyklu wybieram się po tabl. jutro. to juz 5 przygoda bedzie z escapelle obiecalismy sobie ze bedziemy uwazac a tu taka sytuacja

Gość kressska
up up

nam wczoraj pękła prezerwatywa pierwszy raz w życiu (moim i męża:) ) około 11 dzień cyklu, poleciałam bez zastanowienia po escapelle. Wolę nie ryzykować i nie panikować bo bym oszalała czekając na cud. Nie wierze w żadne tam dni płodne i niepłodne bo mój synek począł się wlasnie jak bylam pewna ze mam niepłodne, te cholery plemniki żyja długo. Teraz wiem że nie ma co liczyć na gumki, zastanawiam sie nad taką nową wkładką dopochwową, jak tampon sie wklada i trzyma trzy tyg potem tydzien przerwym jak tabletki. Mają hormony ale nie obciążają ukladu pokarmowego, wątroby. I nie trzeba pamietac o tym codziennie jak o tabletkach.

Gość Michał Zaradny
Witam W przypadku, gdy antykoncepcja przez Was stosowana zawiodła jak najbardziej wskazane jest zażyć tabletkę antykoncepcji awaryjnej. Należy jednak pamiętać, że taką tabletkę należy stosować tylko i wyłącznie w sytuacjach awaryjnych, a jeżeli często u Was do takich sytuacji dochodzi to warto skontaktować się z lekarzem w celu dobrania optymalnej dla Was metody antykoncepcji. Więcej na temat antykoncepcji doraźnej znajdziecie na www.wpadka.pl, a jeżeli macie jakieś pytania bądź wątpliwości to pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta możecie skorzystać z porady eksperta. Pozdrawiam ---- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs