Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapitannemstatku

To dziwne uczucie mnie przesladuje, napisz ,czemu ??? To nie jest sprawiedliwe

Polecane posty

Gość kapitannemstatku

Jestem z chlopakiem dosc dlugo. Dla niektorych bardzo dlugo. Kocham go bardzo, on mnie chyba tez :) Nie jestesmy idealni ... mamy sporo problemow szczegolnie jesli chodzi o niego. Jakis czas temu poznalam kolege mojego chlopaka. Kolega no szczuply dosc wysoki, wyglad no taki pzecietny, nic specjalnego normalny chlopak, choc uwazam, ze moj facet ladnieszy - ale nie o to chodzi. Ten kolega rzucil na mnie jakis urok , neiw iem jak to okreslic ... Ale gdy sie widzimy, to wzrokiem sie szukamy i uciekamy . . . a czasem jak sie jzu spotkamy tym wzrokiem to tak gleboko na siebie patrzymy ... (albo mi sie wydaje ,ze tak jest, a tak naprawde to on odbeira to inaczej)czuje sie tak inaczej, tak dziwnie . . . Nie wiem jak to nazwac ... dawno sie tak nie czulam .Nie podrywa mnie , nie patrzy wciaz, tylko sa takie chwile male . . . Nie rozmawiamy praktycznie ze soba , malutko. Mam wyrzuty sumienia przez to co do wlasnego chlopaka ... Ja jestem popier.... !!! co ?? :( Ale i tak najmocniej kocham chlopaka !!!

Gość kapitannemstatku
eeennnyyyy ????????????????? chialam sie wyzalic ;/

Gość kapitannemstatku
:((( mi byloby zle gdybym wiedzala, z emoj facet takie cos czuje do jakeis dziewuchy

Gość Bella Cullen
patrzy krotko..ale wnikliwie P czyli z klasa...subtelnie P ot cala tajemnica uroku patrzenia. Nie trzeba patrzec sie jak ciele..non stop..zreszta oczy nie wytrzymalyby tego P

Gość kapitannemstatku
tak i to ejst takie fajne . . . ja tez tak czasem spojrzalam , gdy sie usmeichanl, lub cos pwiedzal , chwilami, a tak probowalam udawac, ze go nie widze ;/ moze mi sie tak wydaje , z czystej tesknoty, bo moj facet juz na mnie tak nie spoglada . . .

Gość kapitannemstatku
to takie mocne przyciaganie jak magnez . . . dostajesz jeden raz i z niecierpliwoscia czekasz na nastepne spojrzenie . . .

Gość kapitannemstatku
widze, ze jestescie tak skacowani, ze pisac sie nie chce

Gość kapitannemstatku
mnie to "podneica", fascynuje :( ;'''' jajjjj nie mogge go juz wiecej spotykac, a jesli spotkam, to wcale nie spojrze w jego strone , tak by nie mogl mnie juz zwodzic

Gość nswklm
:(:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( :(((((((((((((((((((((((((((((