Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaaaaaa

Co o tym myślicie ?????

Polecane posty

Gość ewaaaaaaa

Jestem 8 lat po ślubie z mężem mieszkamy sami w domu który mąż wybudował za swoje pieniądze przed ślubem na polu które dostał od swojego ojca i uważam że teściowa mówi że jeżeli męża by mi tak zabrakło (nie daj bóg) to ona by mnie nie wyrzucała ale chciała by żebym ja z dwójką dzieci przeniosła się do ich domu bo mąż ma jeszcze brata który mieszka w domu rodziców męża(nie ożenił się ale mieszka tam z dziewczyna i jednym dzieckiem)(dobudował sobie piętro)bo ja jak bym mogła mieszkać sama w domu a oni z rodzicami w nie dużym domu no i ja pochodzę z bloku i mają takie przeświadczenie że jak bym sobie sama poradziła jak jestem z bloku, dodam że oni nie dali mężowi złotówki na wybudowanie tego domu tylko pomogli w pracy bo mąż miał firmę.

Gość pasztety są pyszne
mamy to w dupie :classic_cool: Ps co to za gatki o uśmiercaniu syna :P

to wasz dom a nie tesciow wiec niech spadaja na drzewo :) a takie wtracanie sie uwazam za chamówe i wyludzanie...

Gość alaaaaaaaaaaa
ich argumenty moga wydać się rozsądne jednak... zdecydowanie uwazam ze absolutnie nie maja racji... Ty jedyna, jako żona masz prawo do własności Twojego męża. A inni niech sie trzymaja z dala... nawet rodzina

Gość ewaaaaaaa
mamy dwoje dzieci wolała bym przeżyć swojego męża jak by się miało tak stać ale jednego nie mogę pojąć jak można tak w ogóle nawet myśleć skoro to ja robię wszystko żeby koło domu wyglądało i w domu itp. A brat męża nie kiwnął palcem w tym domu jedynie co to pomógł mężowi przy fundamentach i nic więcej.