Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana po uszyyyyyyyyyyyyyy

słucham i...ON ZAWSZE BEDZIE FENOMENEM MUZYKI!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość och michaellll.....
No tak nic dziwnego że wciąz pojawiaja sie taki topici, nieosiągalny i bezwarunkowo najlepszy. zaczelam go słuchac dosc pozno, jakies 3-4 lata temu( a mam 23) ale kiedy bym nie wlaczyla jego muzyki to odpadam, heh... Billy Jean, Earth song i in the closet - najulubieńsze:)

Gość serek mascarpone
Oj tak... Ja słucham jego muzyki od lat i za kazdym razem kiedy odtwarzam płyte, czuje to samo- taki lekki dreszcz, a poza tym jest ponad to....moge sie przy tym kochac, tańczyc, jechać samochodem czy usypiac dziecko..... smooth criminal dirty diana

Gość zakochana po uszyyyyyyyyyyyyy
nikomu nikt nie kaze go lubic, poza tym mało inteligentny człowieku, temat dotyczy jego muzyki , tego co stworzył, a nie zycia osobistego, które Ciebie na pewno nie powinno interesowac. Może po prostu nie wypowiadaj sie na topicach, ktore cie denerwuja, zaoszczedzisz innym nerwów!!!!!!!!

Gość aneczkaaaaaaaaa
Witamy! Bardzo prosimy o oddanie głosu na wirtualny pokój naszej córeczki Nikoli. Prosimy wejdź na poniższy link i zagłosuj! To zajmie Ci tylko 7 sekund, a dla nas Twój głos jest bardzo ważny! http://www.akademiatroskliwejmamy.pl/konkurs/pokoj/10098 Dziękujemy!!!

Gość Maxi Kazia
Ja tez uwielbiam. jego muzyka ma w sobie magie

Gość doniczka z kwiatkiem
może go nie kocham...nie znosze skrajnych emocji, ale lubie jego muzyke, niepowtarzalny swiatowy talent We are the world:) bo porusza do łez czasami moje twarde serce

Gość lm lights te i tylko te
Moja dziewczyna to sie nawet poryczala ja umarł. Polubilem , ale przyznaje sie ze z czasem i kiedy bylem mlodszy to nie do konca rozumialem jego muzyke. BAD:) odzwierciedla mój charakter

Gość lkjlkjlkjlkjlkkjlkkjlkkjaaaaaa
Maksymalnie the best!!!! Michael Jackson. czy wiecie że jego muzyka i teledyski były tak naprawde pierwszymi o takich zasiegu globalnym , nikt wczesniej czegos takiego nie osiagnął!!!!! Beat it i Smooth Criminal

Gość panie swiec nad jego duszą

Gość ja byłam jeszcze w
podstawówce jak zaczelam go słuchac.Genialny arttysta.Według mnie nie ma szans zeby ktos zastąpil taki talent. wszystkie bez wyjątku:)

Gość aniolek i diabelekjednoczesnie
Bylam w stanach jak zmarł...o kurcze ....szok....naprawde....to bylo jak koniec swiata. Wtedy , przyznaje, dopiero wtedy zaczelam go słuchac.I na zawsze pozostane fanką/

Gość sam jestes durny

Gość fenomen i tyle

Gość rudy kot czarownicy na miotle
wczoraj w Warszawie na Sylwestrze Miejskim była La Toya Jackson i wieczór uplynal pod haslem Michael Jackson:) bardzo lubie, najbardziej chyba black or white:)

Gość lcd niekoniecznie
Bylem na domowce wczoraj i najwiecej muzy to wlasnie MJ. i to swiadczy o tym , że muzyka nie umiera i zyje jesli ludzie jej sluchaja:)

Michael bezwzględnie the best.I wiecie co myślę ,że gdyby wokół Michaela nie było tyle szumu,kontrowersji(operacje,bielactwo -w które prości nie wierzą) -to to nie byłby taki nasz wyjątkowy Michael......szalony ,bezradny ,często dziwny i nierozumiany.............ale właśnie takiego go kochamy -my fani rzecz jasna.

uwielbiam na youtube " The best dancer of the world" po prostu wymiata

Gość deborka inna
Michael to fenomen muzyczny ,a głupcy czepiają się wyglądu --żenada po prostu .Wygląd to indywidualna sprawa każdego człowieka.A innym od tego wara.

Gość gigitek
a mnie jego wygląd w ogóle zwisał.Ja tam trzymam się faktów .A faktem jest ze to niebywały wprost talent .

Gość lcd niekoniecznie
bo to taka mentalnosc ludzka...jak ktos zyje inaczej, to trzeba go gnoic itd. wzbudzal kontrowersje, ale inni artysci tez swieci nie sa... ja go uwielbiam za talent i magie muzyki MJ jest the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lcd niekoniecznie
zawsze jestem pod pomoranczowym bo sie lubie zmieniac, poza tym kiepsko z pamiecią do tych nickow i hasel, hehe;) A fanem jestem na maxxxa , nawet teraz sobie słucham:) Smooth Criminal

Smooth Criminal----toż to jest najlepsiejsza muzyka dla mych uszu.Zwłaszcza teledysk ,kiedy jest przerywnik w muzyczce i wszyscy"czają się" koło Michaela ❤️

Gość zakochana po uszyyyyyyyyyyyyyy
Dokladnie, u nas zawsze inny znaczy gorszy... Poza tym Artysta powinien byc oceniany za tworczosc , a nie za życie prywatne. a ci co ciagle go obrazaja za kolor skory itd. mogliby sie najpierw z faktami zapoznac a potem gebe otwierac, heh... we are the world, potwiedzenie jakie mial serce dobre...heh dla mnie zyje w swojej muzyce

Gość eheheheheheeheheheheh
ehhhhhhhhh co tu duzo pisac, geniusz muzyki, pewnie nigdy niezastapiony, przy nim dla mnie ginią inni, nikt nigdy tak nie tanczyl, tak nie czul muzyki, tak nie wczuwal sie w to co robi... A ci co go krytykuja...szkoda gadac... Smooth Criminal i Bad

Gość genia genowefa pigwa
Uwielbiam odkad pamietam...i powiem wam , ze poza muzyka zawsze wydawal mi sie strasznie pociągajacy, seksowny i taaaki meski. nawet nie wiem dlaczego...jakas magia...szczególnia jak byl mlody, na poczatku kariery:) A muzyka, geniusz i nawet nie trzeba wiecej mowic Dirty Diana

Gość MJMJMJMJLOVEMJ
KOCHAM KOCHAM KOCHAM ciagle i niezmiernie, za wszystko, talent, muzyke, taniec i ze łamał konwenanse i był soba, niezaleznie od sytuacji.