Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mialam wpadke

CZY SEKS W DNI PŁODNE ZAWSZE KONCZY SIE CIĄŻĄ?

Polecane posty

Gość mialam wpadke

Gość nie zawsze ale moze

Gość unfalumpy
czasem bywa tzw fuks..

Gość mialam wpadke
6 miesiecy temu urdzilam dziecko kochalismy sie z mezem w prezerw. ktora pekla ale czesc nasienia (niewielka) napewno znalazla sie w srodku. ostatnie dwa cykle trwaly 34 dni, teraz jest 20 dzien cyklu czyli 14 dni orzed okresem dni plodne bralam juz keidys escapelle 4x i znowu musze siegnac po ten shit!

Gość sa kobiety
tak plodne ze zawsze konczy sie ciaza.

ja jestem na etapie starań o drugie dziecko...wiec wiadmomo, staramy sie zwłaszcza w dni płodne, ale narazie bez rezultatu...z pierwszą ciążą poszlo szybko, a teraz jakies problemy...także nie zawsze seks w dni płodne oznacza ciazę, przeciez zdażaja sie cykle bezowulacyjne, albo owulka sie przesunie i sie nie uda zaciążyc...wiadomo jednak, ze dni płodne sa najbardziej prawdopodobne na zajscie w ciaze...

Gość nie zawsze tak jest
my staralismy sie o dziecko i kochalismy sie podczas dni plodnych -w ciagu trzech cyklu sie nie udalo, dopiero za 4 razem.

Jak pisze okoani - statystycznie 25% ciąż ze współżycia w dni płodne a max nie więcej jak 40% szans w każdym z cykli.

Gość mgr.Dr Skalkowska
Jestem lekarzem, ginekolog-poloznik. Tak, seks w dni plodne, gwarantuje ciaze . Jesli kobieta dobrze je liczy , a facet jest plodny .

Gość gość
No nie zawsze. Staram sie o dziecko, mam komputer cyklu więc dokładnie wiem kiedy mam dni płodne a staram się już 4 cykl i nic.