Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednasama

marze o wielkiej MiloscI

Polecane posty

Gość egella
o a ja dalej nie rozumiem tego najpowazniejsze.. bez kitu. ze najtrudniejsze to rozumiem, ale powazne? ze niby co wszyscy posogowe twarze maja czy jak?

Gość czemu sie czepiacie tych
studiow? Faktem jest,ze na medycynie jest malo czasu, wiec studenci raczej dobieraja w pary) w swoim gronie, wszyscy zajeci, wiec nie wyglada to az tak fajnie, bo chlopakom, jak to chlopakom - mniej sie spieszy w tym wieku do zwiazkow. takie sa moje obserwacje - mam w rodzinie studentow medycyny plci obojga. Faceci wizaa sie z kobietamuii dosc pozno i z braku czassu czesto ze swoimi pielegniarkami, dziewczyny maja( kiedy juz skoncza) spore problemyt. Ja konczylam politechnike, wiec akurat moglam sobie przebierac, kazdy zawod ma swoje dobre strony:). Autorko - jesli ci czas pozwala, sprobuje rozejrzec sie poza swoim srodowiskiem.

Gość wiiiii
to mogla napisac, ze ma wszystko to czego chciala, a nie ze ma wszystko. bo dla niektoych szczytem marzen nie jest dostanie sie na medycyne i byciem atrakcyjna.. a ze studiuje? niech je najpierw skonczy to pogadamy. bo dostac sie to akurat najmniejszy wyczyn, ale juz utrzymac i skonczyc

Gość Osoba.
ona nie pisze o niektorych, tylko o sobie. wiec co kogo to obchodzi czym jest szczescie dla niektorych. no i ona na nich jest(na tych studiach) i prawdopodobnie je skonczy. i skoro wtedy pogadacie to juz moze przestan sie czepiac tego co napisala ? jeszcze nie skonczyla studiow.

Gość migoteczka
haha no juz nie przesadzajcie, ja tez jestem na medycynie i to duzo dalej niz autorka i jakos czas na imprezy i typowo studencje zycie mamy wszyscy z roku, na powodzenie i milosc tez nie narzekam. wiec tu nie o kierunek chodzi.. joł?

Gość WBREW POZOROM
ze studiów medycznych tak Latwo nie jest wyleciec .wiem bo moj brat studiuje medycyne.jak ktos chce i postara sie to nie ma szans wylecieć. Tez marze o milosci. ale takiej mega:) moze ten rok bedzie dla nas autorko szczesliwy?

Gość Dziunia z Wawy
jak w tym wieku możesz słuchać takiego shitu, nie dziw się że chłopaki cie traktują jak j....ą, zmień styl i heja, bo jedyne co to cie któryś stuknie , wpadniesz i bedzie zonk

Gość WBREW POZOROM
no wlasnie-uważacie ze niby medycyna to juz zadnych szans na Milosc.a nawet autorka napisala ze ludzie bawia sie i znalazłaby czas na boya.

Gość PRAWICZEK Z WAWY
dziunia z wawy masz OCHOTE na dyskretne smyranie?

Gość no nieeeeee
Przerazajace jest jak ludzie tak latwo wyciagaja takie zyciowe, powszechne wnioski "ze studiów medycznych tak Latwo nie jest wyleciec .wiem bo moj brat studiuje medycyne.jak ktos chce i postara sie to nie ma szans wylecieć." I wnioskujesz to na podstawie JEDNEJ osoby??? W dodatku na podstawie doswiadczen nie swoich tylko brata? gówno wiesz.. kazdy jest inny, moze Twoj brat akura tak ma ze jak sie przylozyl to mu ciezko wyleciecby bylo. ale ja z nam od chuja i ciut ciut osob ktore z medycyny wyleciały

Gość wyraznie napisalam
wyraznie napisalam, ze nie powazny kierunek wdl autorki, ale przynajmniej go skonczylam. a skonczylam studia dzienne na UW, kierunek chemia, jestli uwazasz ze sa malo powazne to pffffffffffffffffffffff ch. ci w dupe