Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princess*

generalnie chodzi o..sex

Polecane posty

chodzi o to że mojemu facetowi bardzooo w zwiazku zalezy na sexie..i czasem nie rozumie ze np. jestem zmeczona bo pracuje do pozna. gdy nie kochamy sie np. 3 dni bo jakos tak wychodzi robi mi awantury ze on tak nie moze, ze on jest facetem i potrzebuje tego.a ja sie boje czy mu tylko chodzi o sex czy takze o mnie.jestesmy juz 1,5 roku razem ale ja sobie nie wyobrazam takich scen!!czy waszym facetom tez tak zalezy na sprawach lozkowych czy to moze ja przesadzam poniewaz jest to facet???prosze o rady

Gość zazdroszczebardzo
ja ze swoim mam odwrotny problem... zero sexu czujesz!?! juz powoli mam tego dosyć 10 miesięcy ze sobą i nic... Bo on sie wpadki boi zaliczyc.. (nie wspomnę że jest to facet 27 letni...) buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu - chcesz się zamienić?

wlasnie moj facet mi mowi ze pewnie duzo dziewczyn mi zazrdosi.bo nie chodzi o to ze j nie lubie sexu, ze go nie kocham tylko o to ze no czasem tak jest ze nie ma sie czasu, sily czy trzeba zrobic cos innego a on nie moze poczekac tych 3 je***ych dni tylko od razu mi jazdy robi..wczoraj juz nie chcial spac ze mna upieral sie ze pojdzie na 2 lozko!!!

Gość zazdroszczebardzo
wiem.. rozumiem, ironizowałam trochę bo mnie męczy ta sytuacja z moim. A tak serio to nie powinnaś sobie na takie zachowanie z jego strony pozwalać. Moze jemu naprawdę chodzi tylko o sex... nie wiem na to pytanie powinnaś sobie sama odpowiedzieć. A jaki on jest tak ogólnie w związku?

Gość to normalne...............
mezczyzna to mezczyzna jezeli ma duzy temperament to 3 dni dla niego to wiecznosc- poza tym skoro to przyjemne to wszystko mozna zostawic(praca, zadanie cokolwiek) przynajmniej wg mezczyzn. Moj tez tak ma i uwazam ze to jest zdrowe;] ja uwielbiam sie z nim kochac i nie jest problemem kochac sie z ukochana osoba codzien prawda?

jest super, jest czuly zawsze mi pomoze jak mam jakis problem jest opiekunczy.tylko on mi tlumaczy ze potrzebuje wiecej bliskosci(sexu). musialam ostatnio brac tabletki przez ktore nie mozna bylo sie kochac wiec byla miesieczna przerwa..dzielnie to wytrzymal.ale juz od wakacji jak mamy jakies przerwy w sexie to za kazdym razem jest rozmowa, ale wczoraj to juz tak wybuch na mnie ze myslalam ze go walne. mowilam mu ze zmienie to ze okaze mu wiecej czasu jesli o to chodzi a ze zlozylo sie tak ze jest 3 dniowa przerwa bo byl sylwester itp to juz histeria

dlatego potrzebowalam jakies rady..bo moze rzeczywiscie to ja mam jakis problem.bo gdy nie ma zadnych przerw widze ze on chodzi zadowolony inaczej mnie traktuje.tylko pytanie czy jestem tylko od sexu??gdy mu to zadaje mowi ze NIE

Gość Ma coś w sobie
też bym taką ksieżniczke jak Ty ruchała na okrągło

ale nie pojmuje... dla ciebie jest jakis problem z tym zeby kochac sie z nim tak po prosu? on przesadza to fakt- ale ja tez to przerobilam- moj facet twierdzil ze kiedy ja mu odmawialam to czul sie z tym zl bo myslala ze nie sprawia mi to przyjemnosci. Moze chodzi o to ze on nie rozumie powodow dla ktorych ty sie nie kochalas z nim np wczoraj?

nie jestes tylko od sexu- do cholery to juz nie te czasy- sex latwo zdobyc gdziekolwiek w tym swiecie teraz liczy sie z kim- a skoro on chce czesto sie kochac z toba to nie powinnas sie cieszyc? ze podoba mu sie twoje cialo? ze nie moze sie opanowac przy tobie? ogolnie ze tak bardzo i czesto cie pragnie?

np wczoraj bo wrocilismy z sylwestra pozno, ja dlugo nie spalam przed sylwestrem tez bylam poprostu do d..y. gdy wracam z pracy i np jestem zmeczona i mam na 2dzien na rano i chce sie wyspac..nie wiem ale tak mam.

Gość nie moze tak być
jak to opisujesz facet ma spory temperament, ty troche mniejszy ale nie moze być tak, ze bedziesz sie z nim kochać bo inaczej bedzie chodzil nadety i bedą awantury związek to kompromis nie moze być tak, ze uwzgledniane bedą potrzeby tylko jednej osoby musicie o tym poważnie porozmawiać

Gość anhelita
jak nie masz ochoty na sex, to mówisz NIE i koniec. jeżeli mu na Tobie zależy, to zrozumie, że w danym dniu jesteś np zmęczona, czy źle się czujesz. i nie będzie strzelał fochów. no chyba, że jest z Tobą tylko dla sexu, no ale to już Ty powinnaś wiedzieć.

wiesz co my bardzo duzo o tym rozmawiamy..az juz mi sie nie chce. on chyba nie widzi moim potrzeb..3dni to juz wiecznosc dla niego

Gość zosia mega wulkan
TAK SIE ZASTANAWIAM SKORO NIE MASZ OCHOTY NA NIEGO I SEX TO MOZE PODAJ MI JEGO NUMER TEL, UMÓWIE SIE Z NIM I POSTARAM SIE UMILIC MU ZYCIE. NIE MOŻE SIE MARNOAĆ TAKI TEMPERAMENCIK

bardzo duzo razem przeszlismy i powiem wam ze normalny chlopak juz dawno by mnie zostawil takiego cierpliwego to ze swieca szukac i nie chodzi o to ze ja cos odwalalam..nie no jak tam jeden dzien sie nie kochamy czy nawet dwa to nic nie gada ale wczoraj jak wybuch ze 3 dni nic to chyba lekko przesadzone bylo

Gość facet zdecydowanie powinien
sie opanować i zastanowić nad swoim zachowaniem trzy dni bez seksu to nie tragedia tym bardziej, ze każdy ma prawo być zmeczony, tym bardziej jeśli pracuje jego dosyć przedmiotowe podejście w tych sprawach do ciebie , niezbyt dobrze o nim świadczy zdecydowanie musi sie ogarnąć, czlowiek to nie zwierze , ze musi i już, od tego ma rozum, zeby pewne sprawy zrozumieć

Gość blablablablablabla..
To my codziennie i ciągle nam mało:) Jesteśmy razem no już prawie 2 lata.Każdy ma inne potrzeby:)

Gość Ameliaaaaa
mój facet ma spory temperament jest tak, ze kochamy sie codziennie, czasem dwa razy dziennie, a jest tez tak, ze przez tydzień sie nie kochamy, bo jak on wraca z pracy to ja juz śpie , a rano wstaje do pracy nigdy z tego powodu nie uslyszalam slowa od niego to nie jest tak, ze trzeba wykonać jakąś norme czy coś, seks ma być przyjemnością dla obu stron a nie obowiązkiem bo ktoś ma ciśnienie

tez bym tak chciala ja naprawde nie mam czasu czasem a co mam sie nie wsypiac i pozniej jak widmo chodzic??ja czasem wole odczekac te dwa dni ale zeby ten sex byl bardziej namietny??

ameliaaa mowi dobrze. Ja kiedy mijam sie ze swoim to tez potrafimy sie nie kochac tydzien ale jesli jestesmy razem w domu popoludniami no to trudno sie opanowac:) lubimy sie kochac i czesto to robimy. Jestesmy razem 5 lat i tez musielismy to wypracowac - bo np ja wole rano a on wieczorem;p ale wszystko da sie zrobic jezeli sa ceci i mlosc

hmmm no ale kto kaze ci sie nie wysypiac? sex ma wiele stron namietny- prosze bardzo, ale sex na zaspokojenie zmyslow taki szybki ez jest dobry odstresowuje przedewszystkim no daje bliskosc. Chyba ze nie lubisz szybkiego?

tez tak mysle ze to potrzeba czasu zeby dotrzec do siebie..czasem podczas tych rozmow o sexie myslimy ze nie pasujemy do siebie poprostu pod tym wzgledem

Gość dfsgdfgdfg
nastepna decha

Gość dkfkdfjfjd
kolejna laska z gatunku mroczny srom. "Bo mój misio chce mnie rżnąć cały czas taka jestem fajna, a mnie boli głowa albo mi się nie chce? Znajdź sobie geja i będziesz miała problem z głowy. Boszsz co za idiotka

nie znasz mnie wiec nie ublizaj mi..nie kumam po co tu wchodzisz i obrazasz mnie nie podoba ci sie cos to nie musisz pisac proste:)