Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100procentSpelniona

SEKRET - SIŁA PODŚWIADOMOŚCI. CENTRUM WSPARCIA.

Polecane posty

Gość 100procentSpelniona

Witam, dzięki wizualizacją wiele się zmieniło w moim życiu na lepsze, ale też i na gorsze gdyż nie potrafie jeszcze do końca zatrzymać tych złych wizualizacji a one podobnie jak te dobre sprawdzają się w 100% !!! Nie żartuje... Wczoraj zdałam sobie sprawe z tego, że to działa bezbłędnie... Jeśli oddamy myśli naszą energie wtedy to się stanie... Poszukuje ludzi, którzy jak ja zaczynają oraz tych, ktorzy są już MISTRZAMI :) Opowiedźcie swoje historie, dajcie troche pozytywnej energii :) To jak? Zaczynamy? :) Pozdrowionka.

Gość 100procentSpelniona
Super :) Jak tam Twoje postępy? :)

Gość 100procentspelniona
Zarezerwuje sobie nick, tak dla pewności :)

dopiero sie tego ucze, rowniez szukam mistrza..poki co mim problemem sa czarne wizje, ktorych nie moge sie pozbyc....

Ja mam to samo... Ostatnia czarna wizja spełniła się w 100%... Przez to jestem smutna i nie mogę spokojnie wizualizować tej osoby, która mnie wkurzyła... Ale z drugiej strony nie wiem po co się tak przejmować?

chce nauczyc sie kontroli nad myslami, bo inaczej wpedze sie do grobu...albo do psychiatryka:/

trzeba w sobie rozwinąć nałóg pozytywnego myślenia a to bardzo ciężko w polskiej mentalności gdzie do dobrego zwyczaju należy narzekanie

To samo co ja. Z moim jest dobrze kiedy nie sieje doła. Jak sieje doła on się zmienia i jest źle... Sądze, że najpierw powinnaś pare dni myśleć tylko o sobie... Oswoić się ze sobą... Pokochać siebie a potem przystąpić do wizualizacji związanych z innymi... :) Ja tam właśnie robie... Dziś zaczynam uspokajać siebie... Jakoś nawet idzie :) Posłuchaj muzyki, którą kochasz, pośpiewaj :)

ale jak sie tego nauczyc aliksandra, gdy rzeczywoscie wszytsko idzie jak po grudzie ?

o to to! jak zaczynam dzumic to jest armageddon wszyscy sie raptem nienawidzimy:D

Momentalnie zamieniać złe myśli na dobre aż nie staniemy się właśnie uzależnieni od jedynie dobrych mysli by móc dalej wizualizować dokładnie to czego pragniemy bez wątpliwości... Może tak.

dlatego sukces w sekrecie jest taki ciężki bo sami go blokujemy ja już wiele w życiu przeszłam i miałam chwile zwątpienia kiedy inni z otoczenia napawają mnie pesymizmem kiedy nie sugerowałam się uprzedzeniami i nie słuchałam złych doradców a mocno wierzyłam to naprawdę stał się cud wydarzyło się to co chciałam pomimo że niby było to niemożliwe

nie obmyślam sposobów osiągnięcia sukcesu, nie obmyślam planu po prostu widzę siebie jako osobe super w danej sytuacji a droga dojścia samoczynnie się dyktuje

ludzie narzekający będą zawsze ale trzeba w sobie wytrenować podejście traktowania osoby narzekającej z przymrużeniem oka i nie wierzyć w to

Masz racje... dopiero zaczynam, ale dam rade, ba już dałam :) Potrafie być pozytywna i smiać się, cieszyć... I w sumie dlatego ciągną do mnie wszyscy obręczeli ludzie... Jedna znajoma, która chce używać sekretu powiedziała "2 tygodnie i jak nie będzie efektów to kończe to!" ......... Potem po jednym dniu uznała, że jednak nie działa... Dlatego tyle jest negatywnych opinii w necie na tmat sekretu... Od negatywnych ludzi... Wiecie co!? Zwizualizowałam sobie żeby pies sąsiadki nie ujadał całą noc i udało się :D haha Nigdy nie mogłam przez niego spać. Poza tym zwizualizowałam sobie, że jestem mega piękna w ogóle i czarująca - wychodzę do sklepu... Każdy facet się uśmiecha i patrzy jak na wrota malowane... :P A z tych złych, to zwizualizowałam sobie, że będę zazdrosna w nowy rok o faceta, że da mi powód i dał od razu 01.01... Już zrobił tak głupi żart, jakies wyznanie miłosne, że ktoś go rzucił na ołtarzu ( nie ja )... Nigdy tak nie robił, ale oczywiście ja wariatka zwizualizowałam sobie taką durnote i się stało... I mam teraz zły humor, podejrzenia... Matko. :D

co do urody to tak naprawdę uroda kobiety jest w mózgu a nie w ciele pomijam fakty typowego zaniedbania typu waga 110 kg albo ubytki w uzębieniu uroda to styl bycia, mówienia, sposób patrzenia, gracja

Gość 100proocentSpełniona
Witam, dzięki wizualizacją * miało być dzięki wizualizacjom , niestety zdewizualizował mi się słownik ortograficzny . wybaczcie idę na jogę hatha mantry

Jak ja kocham ludzi, którzy wchodzą na rózne topkiki by szukać detali z których można się pośmiać :* :) alez to było śmieszne... Chyba az za bardzo i teraz trzeba to conajmniej na youtube wsadzić :P

Gość jfhfgdfdfdsddf
kochana moja opanuj sie... mistrzowie nie zaglądają na takie wulgarne fora. sama pewnie o tym wiesz. na tym forum to kloaka ludzkiej swiadomosci.... rozpusty, wyuzdania, glupoty. ty tu szukasz mistrza???? idz po rozum do glowy. ale poza tym idziesz chyba w dobrym kierunku. poczytaj sobie ksiazke : zycie i nauke mistrzow daelkiego wschodu.....

Na fora nie wchodzą tylko głupki... Np. sam tu piszesz... uważasz się za głupka? Głupka mogę wyminąc... Książki czytam, ale chce poznać innych, którzy używają sekretu. TYLE.

najlepszym sposobem by się pozbyć złych myśli trzeba myśleć o Jezusie i Mari jak będą złe myśli to trzeba pomyśleć ze się jest pod opieka matki bożej i żadna krzywda się nam nie zdarzy

chętnie dowiem się czegoś więcej na temat o ktorym poszecie... co powinnam robić by móc zauważyć efekty? prosze jak dla dziecka we mgle...powoli i zrozumiale. nie mam najlepszych dni ostatnio:(