Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100procentSpelniona

SEKRET - SIŁA PODŚWIADOMOŚCI. CENTRUM WSPARCIA.

Polecane posty

ja nie wchodzę w dyskusję z osobami agresywnymi lub atakującymi mnie ponieważ gdybym toczyła rozmowę z taką osobą to spełniłabym jej oczekiwania.W życiu codziennym też są takie osoby które mnie krytykują bądź śmieją się i nie wierzą w moje przedsięwzięcie po czym muszą zobaczyć że ich słowa się nie sprawdziły. Postępuję nawet w ten sposób że nie kłócę się z osobą która chce mojej zguby a wręcz przeciwnie --zachowuję kulturę, mówię "dzień dobry " sytuacja i tak obraca się na moją korzyść po określonym czasie.

– Proś w Jezusa , a otrzymasz, ale musisz prosić z wiarą dla niego nie mam nic nie możliwego gdy brakował mi na jedzenie to mi znajdowałem pieniądze lub dostawałem jedzenie od ludzi gdy mnie coś bolała np głowa on ten ból zabierał gdy nawet byłem nie przygotowany na lekcje a miała byc zapowiadana klasówka lub sprawdzian to wystarczyło ze poprosiłem Jezusa i nauczyciel nie pytał lub przenosił klasówkę na następny tydzień ale to sie skończyło gdy zacząłem grzeszyć bo co by się stało jak by zaczął w magie czy bym miał większa władze na ludźmi no i zacząłem praktykować uczyć tarota , radiestezji magie chaosu itd i przez to dostałem nerwicy lękowej ale to po otworzeniu trzeciego oka przetem byłem szczęśliwy wszystko miałem a jak zacząłem praktykować to wszystko straciłem nawet depresje i myśli samobójcze miałem i nawet sie szykowałem ale miałem sen ze jak to zrobię to pójdę do piekła czułem ze moje życie się od mieni jak będę miał 30 lat myślałem ze będę bogaty no i sie odmieniło ale nie tak jak myślałem wraz z przyjęciem szkaplerza rzuciłem magie i zacząłem się modlić ale z wiara przez cały czas sie modliłem ale tylko do matki bożej i to tylko by odklepać swoje i robić dalej swoje a teraz i do Jezusa i boga wszystkie zabobony sa nic nie warte kominiarz czy czarny kot

wraz z nałożeniem szkaplerzem poczułem jak bym nałożył zbroje przeciw grzechowi po jakim czasie jak zacząłem się modlić z wiara to poczułem miłość boga oczywiście cały czas jej nie czuje tylko jak zaczynam grzeszyć to ja tracę i jak wyspowiadam sie to ja z powrotem czuje