Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawka cytrynowa

Jak siezmienic ? Pomóżcie !

Polecane posty

Gość truskawka cytrynowa

Ogólnie jestem dobra dziewczyną. Tylko że zauwazyłam, że czasem zachowuje sie tak, jakbym wszystko wiedziała najlepiej. Nie nawidze jak ktoś mówi mi co mam robic, ale niestety czasem tak musi byc, np w pracy czy na kursie. Ogólnie nienawidze rad, zwłaszcza jak ktoś mi cos radzi, gdy o to nie prosiłam. Dzisiaj uslyszałam od mojego instruktora, że zachowuje sie jakbym miała focha jakiegos... Fakt, cały czas mi mówi, że cos robie źle, co mnie strasznie wkurza, ale mnie uczy wiec musi takie rzeczy mówic... Jak sie zmienic ?

Gość bezpseudonimu....
szkoda mi Ciebie opierdziane gacie bo widac ze powazne problemy masz ze swoja psychika....wspołczuje i nie wiem czy to sie da wyleczyc ....ale spróbuj juz teraz bo czeka cie długa i mozolna praca u psychoterapeuty a moze tez i psychiatry...

Gość truskawka cytrynowa
juz prawie 22 lata ;/ terapia u psychologa ? psychiatry ? mam nadzieje ze samej mi sie uda to wyleczyc ;/ bardzo bym chciała, tylko nie wiem od czego zacząc...

Gość bezpseudonimu....
truskawko ja tez mam z tym problem ale staram sie jak ktos mnie krytykuje nie kontratakowac ani nic takiego tylko zastanowic sie na spokojnie czy faktycznie ten ktos ma racje czy nie a jesli tak to mysle czy jeastem w stanie i czy chce to w sobie zmienic i jesli tak to probuje to zrobic. ale nie przyjmuje juz kazdej krytyki jako pewnik tylko zastanawiam sie nad nia.

Gość bezpseudonimu....
to o tej terapi to nie bylo do Ciebie truskawko tylko do ,,psychicznych,,opierdzianych gaci