Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tsunami20

jaki znacie fajne imiona dla dzieci?

Polecane posty

Gość hłehłe
tsunami a tak zapytam konkretnie za co sobie kupujesz dzialke budowlana? ja tez jestem mloda bez pracy a chetnie nabylabym taka dzialeczke od razu najlpeiej z domem:D

Gość fajnie by było
sama pleciesz jak potłuczona - najpierw piszesz, że jak twoje dziekco będzie miało 8 lat (CZYLI TY 28) to będziesz jeszcze młoda, a potem piszesz, że dla ciebei mieć dziecko w wieku 28-30 to juz za późno bo kobieta za stara zajmij się twoim życiem, smarkulo i ciesz się póki możesz, bo rzeczywistość będzie gorzka szybciej niż ci się wydaje... :o a od dojrzałych kobiet się odzajączkuj, one też same decydują o swoim zyciu i swoim macierzyństwie to, że ty wpadłaś za młodu nei jest na szczęście reguła chcesz mieć prawo do decyzji - prosze bardzo, ale innych też sie nei czepiaj schowaj swoje smarkate poglądy na temat macierzyństwa do kieszeni żenada, dziecko wpadło i jeszcze uważa, że inne kobiety są głupie, bo planuja ciążę w normalnym wieku i z głową :o

po pierwsze ślub wezmiemy jak on skończy studia na razie do tego mi sie nie spieszy!! wiem że on bym mnie nie zostawił! predziej ja jego bym zostawila niż on mnie! po drugie on zdecydowal sie na te dziecko i wiem ze dziecku w życiu niczego nie zabraknie! po trzecie plany na przyszlość są już bardzo duze i wiem że wszysko wypali. wyksztalcenie mam ale poszlam dalej sie uczyc bede robic studium bo za pare lat mój chłopak otwiera mi solarim swoje wlasne gdzie już miesce jest u swojego kolegi w salonie fryzjerskim! wiec nie piszcie mi ze ja nie jestem przygotowana.. ależ oczywiście ze za pare lat bede dalej chodzic po dyskotech .. dzicko od czsu do czasu bedzie z dziadkami przcież to nic zlego!! przcież jak ja bym nie chcila tego dziecka to dalej bym sie zabezpieczala!!

NIE wiem czemu tak przyczepiliście się do autorki... bdw topik dotyczy imion dla dzieci 🖐️ Każdy żyje po swojemu, i nic nikomu do tego...

Gość wielbicielka Rafałka
hłehłe jak urodzisz dziecko i utkniesz w pielchach itp to sama zobaczysz, bez pracy, bez niczego, nie zostawisz go :) to twoj jedyny zywiciel, jestes od niego calkiem zalezna, to jego dzialka pewnie, jego mieszkanie, jego solarium... jestes tak naiwna ze az zal mi tego dzieciaka ze bedzie meic taka niedojrzala, infantylna matke...

dzialke budowaną kupuje mój chlopak! no nie każdy facet jest taki sam mój chlopak jest bardzo odpwiedzialny nie zarabia malo ma 4tys. na miesiac jeszcze ma pienidze poodkladane na lokatach jeszcze teraz w tym roku otwiera swoja firme to myśle że nie jedna by tak chciala!! ja mam dopiero 20lat a juz wiem ze mam życie zapewnione !! haha a co to wyglądu i tych tlustych włosów to napewno nie ja! ja jestem osobą atrakcyjną zadbaną i ja znajde sobie czas dla siebie. co wy widzicie życie tylko z tej złej strony!! wy już widziecie rozwody ch*j wie co ja wiem że mi sie ułoży. moja mama jest po rozwodzie zostal sama bo stary ja zostawil i wyjechal za granice zostala z niczym bo przez to malżeństwo tylko długów sie nabawila a jadnak dala rade inna kobiet by sie dawno zalamała a ona dala sobie rade znakomicie wychowala mnie mojego brata który jest ode mnie o 10lat młodszy,. mama pracuje ma 39lat dalaj chodzi na imprezy ze znajomymi i ja wiem ze w życiu też sobie poradze !! a mój chlopak taki nie jestem jak byscie go poznali sami byście sie przekonali bo mało co jest takich mężczyzn zaradnych i dobrych na swiecie! i jestem bardzo szcześliwa!! a koleżanki jeszcze mi zazdroszą bo nawet nie moga znaleść sobie chłopaka dobrego w tych czasach bo tylko patrza aby wyr**ć i zostawć . i jak tak z nimi rozmawiem to mówia ze juz tez by chciale sie ustatkować i życ normalnie imprezy to nie wszystko dla mnie teraz liczy sie moja rodzina!!!

Gość GiGisooon
Boże:/ Tak szkalujecie biedną tsunami jakby Wam krzywdę zrobiła. I bredzicie drogie Panie, ponieważ piszecie tak jakby to, że jest w ciąży dało się w moment zamienić na zabawe, a dziecka już nie było. A to nie tak: jest w ciąży, ma jakaś tam świadomość tego jaka odpowiedzialność na niej spocznie. Może jest gówniarą, ma jescze chłopaka - a nie męża - a co Wam do tego ! Bo co? I oceniacie kategoriami, że jak nie bd latała z sexy brzuszkiem na wierzchu i jak ostatnia lafirynda, to facet ją zostawi? Jeżeli Wasi tak zrobili, to jej nie zazdrośćcie,ot co ! Można założyć wspaniałą rodzinę - fakt zaczęli od dziecka, nie od małżeństwa.. ale to już się stało. I należy podziwiać jej plany na życie. A nawet gdyby co, to każdy człowiek ma prawo pobawić się czasem.. nie ważne w jakim wieku jest !

Gość polemika fika
"po pierwsze ślub wezmiemy jak on skończy studia na razie do tego mi sie nie spieszy!!" a po co ci sie ma spieszyc? w szpitalu cie beda traktowac jak panne (on przy porodzie nie bedzie bo moze byc tylko MĄŻ), potem bedzie musial uznac dziecko i dac mu swoje nazwisko...a dziecko bedzie nieslubne :o pewnie, nie spiesz sie z niczym, najwazniejsze ze juz z ciaza sie pospieszylas, teraz jeszcze bardziej sobie wszystko komplikuj i zwolnij... :o "wiem że on bym mnie nie zostawił! predziej ja jego bym zostawila niż on mnie!" HA HA HA!!! słyszałas o rozwodach? tak? to wyobraź sobie, że ŻADNA panna młoda nie sądziła, że ją to spotka, wszystkie mówiły tak jak TY! każda biorąc slub wierzy że to będzie na zawsze...a życie się potem różnie plecie... trochę pokory smarku :p "po drugie on zdecydowal sie na te dziecko i wiem ze dziecku w życiu niczego nie zabraknie!" a skąd wiesz? byłaś w przyszłości i wiesz? może za rok on zginie w wypadku? może umrą twoi rodzice? znasz datę smierci? nie...j.w. trochę pokory... :o "po trzecie plany na przyszlość są już bardzo duze i wiem że wszysko wypali" TROCHE POKORY! gówno wiesz, tak naprawdę, możesz miec nadzieję, że wszystko wypali, ale pewności nie masz żadnej. zakład może się wycofać z umowy, może pojawić się ktoś lepszy, solarium może splajtować, ukochany może wyjechać za granicę, możer mu się odwidzieć, może mieć wypadek.... plany maja to do siebie, że mogą się ZMIENIĆ dlatego są PLANAMI :D "wyksztalcenie mam ale poszlam dalej sie uczyc bede robic studium" :D wykształcenie masz..hmm..no tak, po podstawówce też maja ludzie wykształcenie - podstawowe :D nie masz nic, dziewczyno, najwyżej maturę, a to w dzisiejszych czasach nic - doświadczenia nie masz, zawodu nie masz, wykształcenia NIE MASZ, języków pewnie też nei znasz, świata nie widziałas i o życiu gówno wiesz taka prawda :o "przcież jak ja bym nie chcila tego dziecka to dalej bym sie zabezpieczala!! " nie ma 100% zabezpieczeń (wiesz o tym??) nie wierzę, żeby można być takim głupim i planowac dziecko w wieku 20 nie mając nic..ciekawa jestem jaka była reakcja twoich rodziców, pewnie skakali z zachwytu, napewno już się cieszą, że będą bawić wnuka jak córka za kilka lat postanowi szaleć na dyskotekach :D powiedziałaś im już o tych planach czy poczekasz aż przyjmą wiadomość o zostaniu szczęśliwymi dziadkami w wieku 40 lat? :D

a z reszta ja zadałam pytanie na temat imion a nie martwicie sie czy ja sobie poradze !! PORADZE SOBIE NA100%%%...

Gość GiGisooon
i nie przejmuj się tymi zazdrośnicami :) dobre matki polki się znalazły ;d fajne imiona, moim zdaniem, to te tradycyjne :) nie przytaszczone z ameryki i wydziwiane.. najlepsze są te NORMALNE :) bo potem robisz krzywdę dziecku, jak brzmi Twoim zdaniem, np Dolores Chlebek? Moim-obrzydliwie :/

Gość stary twoja matke zostawił
ucz się na czyichś błędach...matka została w długach i jako rozwódka super, jestem pewna, że jak była w twoim wieku też myś lła jak ty, że stary ją będzie kochał do śmierci, zapewni jej wszystko i będą szczęśliwi jak pączki w maśle :D widzisz, czasem jest inaczej niż sobie myslimy :p ślubu nie musisz brać, ale myśl o dziecku i o tym jak TY je możesz utrzymać, zmiast liczyć wyłącznie na faceta myślenie nie boli, a kiedyś możesz gorzko pożałować takiej naiwności :o a z imionami, to wzoruj się na plemionach indiańskich - dziewczynke nazwij "Krótka Piłka" a chłopca "Pęknięta Guma" :D

zycie cie jeszcze nauczy pokory, najwieksza glupota jaka moze zrobic kobieta to spoczac na laurach bo zlapala pana boga za nogi czyli bogatego faceta, juz oczami wyobrazni pewnie widzisz jak korzystasz z jego kasy przez najblizsze 50 lat jestes okropnie niedojrzala i nie wiesz nic o zyciu, ale pewnie sie przekonasz, tylko tego dzieciaka szkoda

w szpitalu cie beda traktowac jak panne (on przy porodzie nie bedzie bo moze byc tylko MĄŻ), potem bedzie musial uznac dziecko i dac mu swoje nazwisko...a dziecko bedzie nieslubne - ja bede rodzic prywatnie nie na kase chory moje dzieko i ja bedzie mialao bardzo dobrą opieke go ginekologa różnież chodze prywatnie!! ja nie jestem każda!!! a Ty myślisz ze nawet jakbym sie z nim rozwiodla to co/?!! to ja juz bym miala sie zapuscić tak jak inne !! nie dała bym rade!! "wyksztalcenie mam ale poszlam dalej sie uczyc bede robic studium" wykształcenie masz..hmm..no tak, po podstawówce też maja ludzie wykształcenie - podstawowe mama szkole skończona zawodową wiec zawód juz mam robie teraz świedni dla twojej wiadomości!!! ja sie wcale nie przejmuje wiem że niektóre dziewczyny pisza tak z zazdrosci ciekawe czy wy macie swoje rodziny czy dopiero bedziecie zakladać po 30 a też nie wiecie kiedy do piachu pójdziecie i co bedziecie mieli z tego życia??!!! nicc!!! ja jestem najszcześliwsza osoba juz nic mi wiecej nie potrzeba:) i ciesze sie ze jestem w takiej sytuacji a nie w innej:)

Gość lhokhgf
Angelika

nikt ci tu nie wypomina ze najwazniejsze dla ciebie jest zlapac chlopa i dac sie zaplodnic, to nawet wiele cieszy bo jest mniejsza konkurencja na rynku pracy :P tylko mowimy ci ze jestes strasznie naiwna bo liczysz tylko na faceta a na tym przejechaly sie juz miliony kobiet (tez twoja matka, powielasz jej schemat zycia, co? ) nie masz nic, nie potrafisz sie utrzymac sama a co dopiero mowic o utrzymaniu dziecka

Gość aaaaaaaaaannnnnnnnnnnnaaaaaaa
nie powiedziałaś jeszcze za co kupujecie tą działkę budowlaną? i gdzie mieszkacie? z rodzicami? wynajmujecie coś

Gość napisala wczesniej ze to
jej chlopak kupuje, ona mieszka z nim w jego mieszkaniu, on jej potem kupi solarium :P :P

nie chcę być złym prorokiem, ale jak nie macie ślubu, on teraz wszystko kupi, to to wszystko będzie JEGO nawet po ślubie

stary twoja matke zostawił ucz się na czyichś błędach...matka została w długach i jako rozwódka super, jestem pewna, że jak była w twoim wieku też myś lła jak ty, że stary ją będzie kochał do śmierci, zapewni jej wszystko i będą szczęśliwi jak pączki w maśle widzisz, czasem jest inaczej niż sobie myslimy ślubu nie musisz brać, ale myśl o dziecku i o tym jak TY je możesz utrzymać, zmiast liczyć wyłącznie na faceta myślenie nie boli, a kiedyś możesz gorzko pożałować takiej naiwności a z imionami, to wzoruj się na plemionach indiańskich - dziewczynke nazwij "Krótka Piłka" a chłopca "Pęknięta Guma" - nie mój stary to kawal byl sku**syna łaznil po dyskotekach siedzial w wiezieniu itd. zdradzał moja mame nie dawal pieniedzy musała sie o nie prosic!! każdy jej odradzał jego nawet jego rodzina.. dlatego ja niegdy w życiu bym nie była z kimś takim mój chłopaka jest wykszatalcony nie pije nie pali nigdzie sie nie włóczy jest odpowiedzialny kochany i wiem że mnie kocha.. a moja mama dala rade sobie super każdy ja podziwia poradziala dobie bez niczyjej pomocy!! i cieszy sie że ja sobie życie ułożylam a nie tak jak ona musiala sie meczyc przez pare lat!! podziwiam ja bardzo bo nie każdy jest tak silny jak ona!! a tak na marginesie to współczócia że ty musisz też parcowac moim zdaniem facet jest od tego że ma robic na rodzine i dbać o to. mi chloapak nie pozwolił pracowac powiedzial ze on jest od tego! zabiera mnie do fryzjera kupuje ciuchy zabiera na wakacje i nie wypomina. jeste szczesliwy ze ma mnie a ja jestem szczesliwa ze mam jego!! a imiona to ty daj tak dla swoich dzieci chyba jestes strasznie skrzywdzina przez los ze tak zazdoscisz ciekawe jak tobie w życiu sie układa !!!

Gość A jaka miała być reakcja mamy
? Pewnie zachwycona, że córeczka kontynuuje rodzinną tradycję :O Skoro mama w wieku 39 lat ma 20-letnia cókę to nie trzeba być wielkim matematykiem, żeby wyliczyć kiedy zaszła w ciążę :O Córeczka powtarza te same błedy, ale nie, skąd, jej nie spotka to samo :O

a tak na marginesie to współczócia że ty musisz też parcowac moim zdaniem facet jest od tego że ma robic na rodzine i dbać o to. mi chloapak nie pozwolił pracowac powiedzial ze on jest od tego! zabiera mnie do fryzjera kupuje ciuchy zabiera na wakacje i nie wypomina. nie no, to musi być prowokacja, są jeszcze takie naiwne dziewczyny na świecie? :D

oj dziewczyny zajmijcie sie swoim życiem ciekawe jak to jest u was:D chyba życie dało wam po dupie i to nieźle no wspóczucia i nic wiecej:D ale moze i wam sie ułozy:D

Gość A jaka miała być reakcja mamy
ZABIERA CIĘ na wakacje i do fryzjera? No, no, cudowny chłopak :O I nawet nie wypomina? Anioł nie mężczyzna :O

haha!1 moja mama mialą 19lat jak mnie urodzila i co z tego??! a moja mama i jego rodzice sie strasznie ciesza żę zostana dziadkami! zreszta juz byli na to przygotowani!! mieszkanie on ma swoje ma juz 25 lat !! wiec juz chyba myśli poważnie!!! a jego rodzice są wybudowani wiec nie mieszkaja u nas!! no widzicie nie każdy jest tak mdry i zaradny jak mój chlopak i nie jeden mu zazdrości ze osiagna tyle dotychczas bo inni muszą zapi**dlać cale zycie zeby sie dorobic mieszkania na własnosc bez niczyjej pomocy !! a on jeszcze ma mnie i dziecko bedzie mial na utrzymaniu!!

Gość napisala wczesniej ze to
nie no, to musi byc prowokacja w XXI wieku nie ma takich idiotek :O

no penie że anioł !! też pewnie bys tak chciala a nie musisz pracować!! na to wszytko mozę też sobie znać dobrego chłoapa zeby na ciebie robil a nie musisz sama pracować zeby miec co zjesć i sie w co ubrac jak mam życie cudownee niczego mi nie brakuje na nic nie narzekam jestem najszczesliwsza kobieta chyba:D jeszcze dzicko dojdzie i bedziemy tworzyć wspnialą rodzine .. którzy bede mogli tylko pozazdrościć:)

Gość krakowianka19
mam kuzyna Igorka, przepięknie :)

GiGisooon i nie przejmuj się tymi zazdrośnicami dobre matki polki się znalazły ;d fajne imiona, moim zdaniem, to te tradycyjne nie przytaszczone z ameryki i wydziwiane.. najlepsze są te NORMALNE bo potem robisz krzywdę dziecku, jak brzmi Twoim zdaniem, np Dolores Chlebek? Moim-obrzydliwie :/ - nie no tak to napewno bym nie nazwala dziecka:) chyba zostane przy tej nadi i doranie a coś mi sie wydaje że bedzie córcia:)

Gość krakowianka19
a tymi wrednymi babami się nie przejmuj :D wszystkiego dobrego dla Was:*:*