Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciemna Czekolada

Czy dobrze zrobiłam?

Polecane posty

Na imprezie sylwestrowej poznałam faceta... właściwie poznaliśmy się 31 grudnia a 1 stycznia już byliśmy parą... Co sądzicie o takim pośpiechu? chciałabym wiedzieć co o tym myślicie bo jestem niepewna reakcji moich znajomych....

Gość Meliissssaaa
A nie za szybko? Qrcze chyba powinniscie sie lepiej poznac, a pozniej swtorzyc pare :)

Gość ale poznaliście się
w sylwestra, czy 31 grudnia, bo już nie wiem

wiem, że to jest strasznie szybko... znaliśmy się zaledwie parę godzin... coś iskrzy, tego jestem pewna ale boję się że znajomi nas po prostu wyśmieją :(

Gość nie jest źle
ja poznałam chłopaka w październiku 2009 i po 2 tyg. byliśmy parą jesteśmy razem po dziś dzień :D

nie jest źle: a jak zareagowali wasi znajomi? dodam, że razem z xyz mamy wielu wspólnych znajomych którzy też byli z nami w chwili kiedy się poznaliśmy i przez połowę wieczoru ale niczego nie podejrzewają... boję się trochę ich reakcji :(

Gość nie jest źle
uważali że trochę za szybko ale ok zależy od znajomych ale będziecie musieli się dotrzeć i taki związek jest troche tródniejszy - jesyeś już z nim, a nie zastanawiasz się czy być ja na szcęście się nie rozczarowałam - i postąpiłabym tak samo gdybym miała jeszcze raz wybierać

Gość nokiamala
wiesz ja gadalam z chlopakiem przez neta, wczesniej raz sie widzielismy, jestesmy z jednej miejscowosci, odwiedzialm go i zaczelismy byc razem, niestety rozpadlo sie.

Gość miranka
moja kolezanka spotkala sie z kolesiem i w ten sam dzien zostali para i juz sa dwa lata takze roznie bywa;) no ale wczesniej pisali ze soba na gg;p

Gość nie jest źle
nie ma co gdybać - jaki jest dowiesz się w trakcie związku bo czasem, gdy z kimś nie chodzisz to jest super - a gdy już zaczniesz to do bani;P

ja poznalam mojego na czacie, spotkalismy sie moze 3 razy i bylismy ze soba:) jestesmy juz 2 lata :)

co będzie czas pokaże... chyba nic innego zrobić nie można... a z powiadamianiem znajomych chyba się wstrzymam i spróbuję do tego namówić mojego faceta ;) zobaczymy jak nam się ułoży :)

Gość to po co
Masz rację, wstrzymaj się z powiadamianiem ich, bo jest pewne, że bedą sie smiać, może nie wszyscy ale część na pewno... I nic dziwnego, sama chyba nie jesteś pewna tej sytuacji...

Osobiście sytuacji jestem pewna... nie żałuję tego co się między nami wydarzyło, bo jest między nami niesamowita chemia i jestem pewna, że szybko się sobą nie znudzimy. Ciągnie nas do siebie, dlatego bardzo prawdopodobne jest to, że znajomi sami zauważą, że coś jest na rzeczy przy kolejnym wspólnym spotkaniu. Będziemy się wtedy musieli tłumaczyć, ale jakoś chyba przez to przebrniemy ;)

Gość Ona i on zbierają złom
jesli jest dobrze to co sie znajomymi przejmujesz idiotko!

Gość zajebiozzzzaaa
To juz dwa lata jestescie para

Gość pdesfsdg
moi znajomi tez byli z lekka sceptycznie nastawieni, a praktycznie po 1 tyg czy 2 tez zostalismy para:) a jestem do dzisiaj a znamy sie od konca wrzesnia wiec nie ma to reguly ;) nie przejmuj sie opinia innych