Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rttghgaer

Mezalians

Polecane posty

Gość rttghgaer

Poznałam faceta starszego kilka lat ode mnie. Jest bardzo przystojny, zaradny, ciepły i opiekuńczy. Ja jestem studentką na asp. Zakochał się we mnie a ja w nim chyba też. Ale boję się, że od po jakimś czasie odkryje róznice miedzy nami, a jego rodzina w ogole mnie nie zaakceptuje .

Gość rttghgaer
tylko 40

Gość rttghgaer
7 lat. Ja jestem taka niepoukładana, spontaniczna.. Mogę spakować plecak w sekundę i objechać świat stopem. A on już teraz planuje "w jakiej czesci świata" mamy spedzic wakacje, bo "trzeba juz rezerwowac" :/ Jego rodzina to lekarze i prawnicy, a ja jestem niespełnioną artystką.

Gość rttghgaer
Miłość wieku nie wybiera

Gość rttghgaer
Może on nie jest taki, ale jego rodzenstwo z pewnością..

Gość rttghgaer
A ja nie wiem nawet jak się zachować w poważnej restauracji! A jutro mamy się wybrać na randkę, o bogowie!

Gość rttghgaer
Wczoraj mnie niby przypadkiem smyrał po wewnetrznej stronie uda. Myslę, że mnie kocha.

Gość rttghgaer
Smutna, na pewno zrobię coś czego będę się wstydzic :) Muszę się przygotować psychicznie na ten dzień. Dodatkowo on jest praktykującym katolikiem a ja ateistką. Niezły czad co?

Gość rttghgaer
Oj podszywie, to był suchar dnia

Bądź po prostu sobą i tyle. A z jego strony pewnie też dostaniesz wsparcie :) I zrób się na czarno, zarezerwuj swój nick, bo Cię te pomarańczowe podszywy zjedzą :P

Gość zartownis
cos bym madrego skrobnal ,ale niestety mam uprzedzenia do artystek . Z jedna bylem , kilkanascie znam , a od roku jednego dziwaka mijam na ulicy . Cos mi nie pasowalo w tej dziewczynie ,taki flegmayczny odjazd ,az tu nagle pewnego pieknego dnia , okazalo sie ze idzie z gitara w pokrowcu . No chyba ze umiesz tez zyc , poza bujaniem w kosmosie

Gość rttghgaer
Tak, masz rację zrobię się na czarno tzw mała czarna nie wywrotna:) Szpilki 8 cm i sexowne ponczoszki. Myślę, że na wspólnej kolacji się nie skończy.

Gość rttghgaer
no i nie wiem jak dam sobie radę z jego piątką dzieci z poprzedniego małżeństwa...

Gość rttghgaer
A niech jedzą :) Od razu widać co jest podszywem a co nie. Nie jestem dziwakiem. Nie ubieram się na kolorowo i nie noszę dziwnych fryzur :) Wyglądam skromnie i łagodnie.

Gość zartownis
nie zrozum mnie zle . dziewczyna , ktora mijam na ulicy nie wyglada na dziwaka . Mozna stqierdzic ,ze jest nawet piekna . Chodzi raczej o podejscie do zycia . Artyzm artyzmem ,ale zycie zyciem . Niestety czesto tak jest ,ze artystki lub artysci sa kompletnie nieprzystosowani do zwyklego zycia .

Gość rttghgaer
do bezrobotna aga pomorskie 27 PO pierwsze napisałam, ze jest zakochany a nie ze kocha. Po drugie ja nie wiem jeszcze czy to zakochanie czy zauroczenie. A moze po prostu fascynacja jego odmiennością. Na kasę nie lecę, bo ją mam.

Gość rttghgaer
rodzina mnie nie zaakceptuje bo jak się dowiedzą co ja lubię robić to klapa :(