Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzibzioła

na co zwrocic uwage

Polecane posty

Gość bzibzioła

na co zwrocic uwage w doborze partnera na cale zycie...mam 33 lata...ale balagam serio bez podszywow ok?:)

Gość bzibzioła
Sama nie wiem czy ważny jest sex czy moze inne wartości. Lubię szybkie akcję i reczną robotę ale też bym chciała kogoś takiego na całe życie....wiecie no: mąż, kochanek, ojciec, bankowiec, intelektualista, artysta, romantyk.

Gość bzibzioła
Namiętnie poszukuje partnera typu bears , niestety żaden nie dorównuje mi w stopniu owłosienia.

Gość bzibzioła
No ludzie zlitujcie się:) kogo mam szykać

Gość bzibzioła
a prosilam bez podszywow ....hahahah...jacy wy tu durni jestescie ..hahah

Gość dilaj
1. Zwroc uwage, jaki ma stosunek do swojej mamy,bo jak szanuje ja tak i bedzie szanowal Ciebie 2. Musi dbac o buty 3. Musi byc zawsze czysty i pachnacy 4. Powinien byc stanowczy i zdecydowany 5.powinien miec plany na przyszlosc i oczywiscie byc wyszkatlocny Wyglad jest jasny ze musi byc przystojny bo z paszczurem nikt nie chcialby by byc :)

Gość mysl pozytywnie
obejrzyj film pt sekret do ściągniecia z neta pokazuje jak działa mechanizm naszych myśli warto ten film obejrzec :)

Gość kurcze eh
to kwestia indywidualna. Co najbardziej cenisz? jakie wartości? Tym się kieruj:)

Gość bzibzioła
Zawsze patrze na stan butów przy klękaniu do miecza, czysci i zadbani to już rzadziej sie zdarza , może to dlatego nie mam jeszcze swojego ksiącia z bajki? Ale wyszkatlocny to każdy był.

Gość ci --hłopek
-aby nie był stary -żeby miał pracę Rozwodnika który ma dzieci odpuśc sobie .

Gość bzibzioła
Cenię sobie wartość pieniądza. Kolejna sprawa to wygodne, beztroskie życie. Dobra fura i komóra. Czyli reasumując, generalnie kogoś pustego dla którgo nic poza kasą się nie liczy. Musze byc rozpieszczana i kochana.

Gość kurcze eh
Ja przy pierwszym poznaniu, w pierwszej chwili patrzę na oczy, całokształt. Następnie gdy rozmawiamy zwracam uwagę na to czy ma poczucie humoru czy nie, czy dobrze się z nim mi rozmawia. Gdy już go troszkę poznam i się spotykam to zwracam uwagę na to jak mnie traktuje, czy jest obrażalski czy nie, jak traktuje zajomych, jak się wypowiada, czy ma podobne zdanie do mojego(nie chodiz o to by byl pod pantoflem czy cos, tylko o kwestie dogadania sie), jak się wypowiada o rodzicach swoich(niby jak facet traktuje matke tak będzie Ciebie traktował w przyszłości), czy jest uczciwy, uczuciowy, czy lubi dzieci.. dużo tego ejst:P

pisząc uczciwie - patrzysz na wszystko, z biegiem czasu na szczegóły , a na końcu zostanie Ci wymyślanie problemów i różnic...:)

Gość bzibzioła
a jezeli ma wszystko o czym piszecie a malego ptaszka?

Gość bzibzioła
obejrzalam film.........hmmm moze cos w tym faktycznie jest...tyle ze w moim wypadku raczej pozytywnym mysleniem mu ptaszka nie wydluze hahahahaha...ale zawsze moge spotkac kogos rownie cudnego z wielka pała no nie? ide myslec ;))))))))

Gość do dilaj
odczep się od mojego faceta!